Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Προσκλητήριο σε επίδοξους καλλιτέχνες

Δημοσιεύθηκε

στις


Ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφών στα τμήματα Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη νέα περίοδο και το Τμήμα Πολιτισμού περιμένει τις αιτήσεις των Ηρακλειωτών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σχετικά μαθήματα.
Να σημειωθεί ότι από τον Οκτώβρη τα τμήματα εμπλουτίζονται με νέες ενότητες όπως: αγιογραφία, power tex, one stroke, ζαχαροτεχνία, κατασκευή κεριού κ.α., τα οποία θα προστεθούν στα ήδη επιτυχημένα «παραδοσιακά» μαθήματα: μουσικών οργάνων, ζωγραφικής,  θεάτρου, διακόσμησης κτλ.
Τα μαθήματα της Δημιουργικής Απασχόλησης πραγματοποιούνται στο Πολυχώρο «Πικαντίλι» (οδός Κουντουριώτου 22), απογευματινές ώρες, ενώ τα μαθήματα Καλλιτεχνικής Απασχόλησης στο δημαρχείο (οδός Στ. Καραγιώργη 2), 1ος όροφος στην αίθουσα χορωδίας.
Αιτήσεις συμμετοχής στο γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2), στα τηλέφωνα 2132000169 – 150 – 103 και στο email [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής www.iraklio.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ