Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Αναβάλλεται για το Σάββατο 5 Μαρτίου η εκδήλωση «Τρελή Αποκριά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το Σάββατο 5 Μαρτίου αναβάλλεται η υπαίθρια παιδική αποκριάτικη εκδήλωση «Τρελή Απόκρια» που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου λόγω προβλεπόμενης κακοκαιρίας.

Κατά συνέπεια το πρόγραμμα των εναπομεινάντων αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Σάββατο 26/02/2022, Ώρα: 20:00

Συναυλία με τον Πασχάλη – «The party goes on»

Συναυλία με τον Πασχάλη, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18 Βούλα – Πλησίον Δημαρχείου.
Διαχρονικά τραγούδια σε ένα κεφάτο δίωρο πρόγραμμα! Στη συναυλία θα ακουστούν αξέχαστες και αγαπημένες επιτυχίες, ερμηνευμένες από ένα από τα πιο εκφραστικά πρόσωπα της εποχής του, τον αγαπημένο Πασχάλη και την ορχήστρα του που θα μας ταξιδέψει, θα μας κάνει να ονειρευτούμε, αλλά και πολλούς από εμάς να αναπολήσουμε όμορφες στιγμές, που έχουν για πάντα χαραχτεί στην καρδιά μας. Το πάρτι συνεχίζεται και μας περιμένει όλους!

Κυριακή 05/03/2022, Ώρα: 12:00 – 14:30,

«Τρελή Αποκριά»

Υπαίθρια παιδική αποκριάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Ιμίων – Κεντρική Πλατεία Βούλας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εθιμικά δρώμενα και αποκριάτικους χορούς από τη Ζάκυνθο και την Κρήτη από το Λαογραφικό Όμιλο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «Μαντηλάκι». Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα, όπου θα περιλαμβάνονται: γαϊτανάκι, παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευής, χορό, μουσική, διαγωνισμοί και δώρα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ