Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Γνωριμία με την Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη στη Νέα Ερυθραία

Δημοσιεύθηκε

στις


Ένα γλυκό θερινό απόγευμα συναντήθηκαν στον χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης επί της οδού Σαράφη 6 στην  Δημοτική Ενότητα Ερυθραίας, παιδιά, γονείς και εκπρόσωποι του Δήμου για μια γνωριμία με τον χώρο και τις δυνατότητες που προσφέρει η βιβλιοθήκη αυτή που πρόσφατα αναβίωσε λειτουργικά μετά από τέσσερα χρόνια αγωνιωδών προσπαθειών.
Η αγάπη και το μεράκι της Κατερίνας Φρουζάκη, της υπεύθυνης της Βιβλιοθήκης, την  κράτησε ζωντανή τα επόμενα χρόνια μέχρι και την οριστική λύση της συνέχισης της λειτουργίας της, που ευοδώθηκε φέτος με την βοήθεια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και του Προέδρου της κας Ροδόλφου Ράλλη με την συμπαράσταση και συνεργασία του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κηφισιάς.
Αποτέλεσμα όλων των συντελεστών της προσπάθειας διατήρησης της παιδικής εφηβικής βιβλιοθήκης στον Δήμο, είναι να έχει σήμερα πάνω από 6000 τίτλους βιβλίων, να την επισκέπτονται σε τακτική βάση πάνω από 300 παιδιά και να εκπονούνται κάθε χρόνο 12 προγράμματα ποικίλης θεματολογίας.   Ευχή και φιλοδοξία όλων είναι να μείνει η βιβλιοθήκη στη μνήμη των επισκεπτών του σήμερα και ενηλίκων του αύριο σαν μια ζωγραφιά στιγμών που θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ