Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Τριήμερη γιορτή στη Μεταμόρφωση (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Μεταμόρφωσης διοργάνωσε το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης και Δημιουργίας στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου στο λόφο Δηλαβέρη από τις 12 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.
Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από πέντε μουσικά σχήματα, 40 εικαστικοί καλλιτέχνες από τον χώρο της φωτογραφίας, της ζωγραφικής,  της χαρακτικής, του κοσμήματος, της αγιογραφίας, της ξυλοτεχνικής της μεταλλοτεχνίας, της pop art, του batik, της κατασκευής μαριονέτας ,της αγγειοπλαστικής  & του ψηφιδωτού , είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τις εξαιρετικές καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στο ευρύ κοινό, το οποίο συνέρρεε στο συνεδριακό κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Οι εικαστικές τέχνες αποτελούν στοιχείο ταυτότητας του  Θεάτρου  Σκιών, το οποίο εκπροσωπήθηκε επάξια στο Φεστιβαλ από το θέατρο σκιών αδερφών Σπυρόπουλου . Μικροί και μεγάλοι  κατέκλυσαν το αίθριο θεατράκι του Συνεδριακού Κέντρου και απήλαυσαν μία καταπληκτική παράσταση  Καραγκιόζη.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας και η διοργανώτρια του Φεστιβάλ κ. Μαρία Λυμπέρη, τ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού , ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ , το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας τις πιο τρυφερές αναμνήσεις σε διοργανωτές και συμμετέχοντες με την προσμονή του επόμενου φεστιβάλ.
Το Φεστιβάλ αποχαιρέτησε ο μικρός Τάσος Κούμας “Πάει το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης & Δημιουργίας, τέλειωσε. Του χρόνου πάλι!”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ