Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
12.6 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Λαϊκές συνελεύσεις στο Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Η Δημοτική Aρχή Αγίου Δημητρίου

    συζητά με τους πολίτες

    Δύο Λαϊκές Συνελεύσεις μεγάλης σημασίας θα πραγματοποιηθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια των οποίων θα δοθεί η ευκαιρία στη Δημοτική Αρχή να συζητήσει με τους πολίτες του Αγ. Δημητρίου σημαντικά θέματα της πόλης.

    Συγκεκριμένα:

    – Σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00, σε ανοιχτή στο κοινό συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης θα παρουσιαστεί πρόταση ανάπλασης ολοκλήρου του χώρου του Ασυρμάτου.

    – Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00, σε ανοιχτή στο κοινό συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει η Λογοδοσία της Δημάρχου και ο απολογισμός του έργου της Δημοτικής Αρχής.

    Και στις δύο διαδικασίες οι δημότες μπορούν να πάρουν το λόγο, να θέσουν ερωτήματα και προτάσεις και να ασκήσουν κριτική στη Δημοτική Αρχή. 

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ