Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Προώθηση συνεργασίας σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσκεψη τουρκικής αντιπροσωπείας

στον Περιφερειάρχη Αττικής

Με Τουρκική Αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Νομάρχης Σμύρνης κ. M. Cahit Kıraç και ο Δήμαρχος Σμύρνης κ. Aziz Kocaoğlu συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα εγκαρδιότητας, συζητήθηκαν τόσο η υποψηφιότητα της Σμύρνης για τη διεκδίκηση της διοργάνωσης της Παγκόσμιας Έκθεσης ΕΧPO 2020, όσο και  θέματα διμερούς συνεργασίας σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Σγουρός, εξέφρασε την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα της Σμύρνης για την EXPO 2020, προς  όφελος των δύο λαών, με στόχο ο άνθρωπος της Μεσογείου να γίνει περισσότερο γνωστός στον κόσμο και με κεντρικούς άξονες, το περιβάλλον, την υγεία και τον πολιτισμό.
Και οι δύο πλευρές τόνισαν την ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας σε επίπεδο  Περιφέρειας Αττικής, Τουρκικής Νομαρχίας και Ελληνικών και Τουρκικών Δήμων.
Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η σύσταση δύο ομάδων εργασίας που θα συνεργαστούν συστηματικά για την προώθηση κοινών θεμάτων και προβλημάτων.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ