Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Αίτημα της “Λαϊκής Συσπείρωσης” προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα

προβλήματα της Κοκκινιάς Αμαρουσίου

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου” κ.κ. Νίκος Μπουντούρογλου, Μαρία Καρλατήρα και Θανάσης Φωτόπουλος κατέθεσαν γραπτό αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη, με το οποίο ζητούν σε προβλήματα που διπαίστωσαν τσην περιοχή της Κοκκινιάς.
Το κείμενο των Συμβούλων είναι το ακόλουθο:

“Σε περιοδεία που διοργανώσαμε στις 21/09/2012 , στις γειτονιές της περιοχής Κοκκινιά στο Μαρούσι και σε συζητήσεις που είχαμε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής αναδείχθηκαν πολλά και σοβαρά προβλήματα
τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Συγκεκριμένα και ιεραρχώντας μερικά απο αυτά σας ενημερώνουμε οτι:
1  Το πάρκο (Ξυλούρη), ένα απο τα λιγοστά πάρκα της περιοχής έχει εγκαταληφθεί. Δεν ποτίζεται και δεν καθαρίζεται , με αποτέλεσμα τα ξερά χόρτα να έχουν ξεπεράσει σε ύψος το ένα μέτρο. Επίσης τα βράδια δεν φωτίζεται με τα γνωστά επικίνδυνα επακόλουθα.
2  Δεχτήκαμε καταγγελίες απο γονείς παιδιών που φοιτούν στο 11ο Νηπιαγωγείο   και τα διώχνουν στο 1ο , μακριά απο τις κατοικίες τους κάτι που όπως γνωρίζετε είναι παράνομο.
3  Δεν υπάρχουν φρεάτια ομβρύων υδάτων με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να πλημμυρίζουν.
4  Στήν οδό Αγ.Ελεούσης  υπάρχει ερειπωμένο κτίριο με την ταμπέλα του Δήμου  Αμαρουσίου ως (χώρος μουσικής και χορού) , πόλος έλξης αρουραίων και λοιπών επικίνδυνων στοιχείων κατά τις νυκτερινές ώρες.
5 Οι δρόμοι είναι σε κακή κατάσταση με ελλιπή φωτισμό.
ΖΗΤΑΜΕ
Tην άμεση αντιμετώπιση και επίλυση των παραπάνω προβλημάτων απο τη Δημοτική Αρχή”

Επίσκεψη στο Νέο Μαρούσι την Παρασκευή

H Λαϊκή Συσπείρωση στα πλαίσια των περιοδείων που διοργανώνει κάθε εβδομάδα στις γειτονιές της πόλης μας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης θα επισκεφθούν τις γειτονιές του νέου Αμαρουσίου.
Σημείο συνάντησης είναι το κολυμβητήριο επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών στο Νέο Μαρούσι με την παράταξη να καλεί συλλόγους, φορείς και κατοίκους να εκθέσουν τα προβλήματα της περιοχής τους και να συζητηθούν τρόποι δράσης για την επίλυση τους. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ