Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Κλειστό γυμναστήριο στο Δήμο

Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Τη σύμβαση έργου για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός.  Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 9.840.000 Ευρώ και θα καλυφθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή όλων των αναγκαίων υποδομών για την πλήρη λειτουργία ενός γυμναστηρίου, το οποίο θα αναπτύσσεται σε τρεις ορόφους και θα διαθέτει όλο τον απαραίτητο κινητό και σταθερό εξοπλισμό, προκειμένου να εξυπηρετεί την προπόνηση και την ανάπτυξη αθλοπαιδιών κλειστού χώρου για αθλήματα, όπως η καλαθοσφαίριση, το βόλεϊ κλπ. Το γυμναστήριο θα διαθέτει κερκίδες, 400 θέσεων συνολικά, οι οποίες θα εκτείνονται σε επτά διαζώματα. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, με τη δημιουργία χώρων υποδοχής και στάσης των αθλητών, των επισκεπτών και χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων. Οι εργασίες κατασκευής περιλαμβάνουν την αποξήλωση, μεταφορά και επανασυναρμολόγηση, σε κατάλληλο χώρο του μεταλλικού κτηρίου που αυτή τη στιγμή υπάρχει και λειτουργεί ως γυμναστήριο.
Η κατασκευή του έργου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες.
Ο κ. Σγουρός, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Νίκο Σαράντη, για την άψογη συνεργασία και να τονίσω, για άλλη μια φορά, ότι όταν οι Δήμοι καταθέτουν ώριμες και τεκμηριωμένες μελέτες, τότε τα έργα υλοποιούνται άμεσα από την Περιφέρεια Αττικής. Αποδεικνύεται έτσι ότι, όταν υπάρχει αποτελεσματική συνεργασία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να λειτουργήσει και λειτουργεί, ως μοχλός ανάπτυξης. Ως Περιφέρεια Αττικής, καλύπτουμε και αυτό το έργο από δικούς μας πόρους. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα και σωστή διαχείριση των πιστώσεων αλλά και όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτουμε, σε δράσεις που σκοπό έχουν την υλοποίηση έργων χρήσιμων για την κοινωνία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».
 
   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ