Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Σε ετοιμότητα για την επίλυση προβλημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου Μεταμόρφωσης

Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου π. Μιχαήλ, οι εργαζόμενοι του Δήμου Μεταμόρφωσης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Μεταμόρφωσης κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε σε όλους ” το 2012 να είναι η τελευταία χρονιά αυτής της κακής κατάστασης που ζούμε τα τελευταία δυο χρόνια” και κάλεσε τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα για επίλυση των καθημερινών και ουσιαστικών ζητημάτων που μπορεί να δυσκολεύουν τη ζωή τους.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και καλή διάθεση στους εργαζόμενους και τους διαβεβαίωσε ότι με κοινή προσπάθεια και συζήτηση θα είναι όπως πάντα κοντά τους, για την επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων ελπίζοντας “η καλή συνεργασία και το καλό κλίμα να συνεχιστεί σε όλη την διάρκεια του 2012” .
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τζίτζιφας και ο Επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Καραντωνίου. Ο κ. Τζίτζιφας ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία και σύμπνοια μεταξύ των εργαζομένων, ενώ ο κ. Καραντωνίου ευχήθηκε “μια καλή και αγωνιστική χρονιά”.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, Αλέξανδρος Νάστος, Φώτης Παπαδόπουλος και Αργύρης Σκοπελίτης, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ