Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συζήτηση για την επικαιρότητα και την Αυτοδιοίκηση

Δημοσιεύθηκε

στις

Mε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά είχε προγραμματισμένη συνάντηση ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πέραν της συζήτησης που έγινε για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, ο κ. Πατούλης με τη διπλή ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δημάρχου Αμαρουσίου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις του σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τόσο τις πολιτικές που εφαρμόζονται το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Υγείας, οι οποίες έχουν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του ιατρικού κόσμου.
Όσο και ζητήματα που αφορούν τον τομέα της Αυτοδιοίκησης και τις δυσλειτουργίες που δημιουργούνται στη λειτουργία του θεσμού, εξαιτίας της μεγάλης περικοπής της χρηματοδότησης των ΟΤΑ, της υφαρπαγής των πόρων του Πράσινου Ταμείου και τη διάθεσή τους για την εξυπηρέτηση των στόχων του μνημονίου κι όχι των αναγκών των τοπικών κοινωνιών, κλπ.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αφού άκουσε με ενδιαφέρον τα ζητήματα και τις θέσεις που ανέπτυξε ο κ. Πατούλης, τόνισε ότι για τη Νέα Δημοκρατία τα θέματα της Υγείας αλλά και η ενίσχυση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας. 
 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ