Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δήμος Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση δημοτικής αρχής και εργαζομένων

Διοικητική συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δήμο Πεντέλης πραγματοποιήθηκε το πρωί  της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο.
Με τη  συνάντηση αυτή, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης κοινοποίησε  στους εργαζόμενους στη δοίκηση του Δήμου, τους άξονες θεμάτων και τους στόχους για το επόμενο τρίμηνο και έδωσε οδηγίες για το συντονισμό και τον έλεγχο της λειτουργίας τους επισημαίνοντάς τους ότι:

«λειτουργούμε με βάσει τους θεσμούς και όχι τα πρόσωπα. Είμαστε όλοι άνθρωποι της εφαρμογής του θεσμικού πλαισίου,  ενός Δήμου με απόλυτη διαφάνεια, αρχές και αξίες. Η διοίκηση μας στηρίζεται στο δημοσιοοικονομικό έλεγχο, στην αυτοψία, στη λύση του προβλήματος και στην ενημέρωση του πολίτη. Απαρέγκλιτες διαδικασίες τις οποίες  δεν προσπερνούμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Θωρακίζοντας με γνώση και αλήθεια τον εργασιακό μας χώρο, με συνέπεια και σεβασμό στην εργασία μας, προσφέρουμε τις υπηρεσίες που δικαιολογημένα αξιώνουν οι πολίτες σε μια εποχή βαθιάς κρίσης και με την ανεργία να παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις.»
Ο Δήμαρχος  τέλος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εμπιστοσύνης μεταξύ εργαζομένων και Δήμου και απόδοση  δικαίου, με μια διοίκηση που λειτουργεί με βάση  «το δίκαιο και το παράδειγμα,  την συνέχεια και την συνέπεια, την καθαρότητα,  τίποτα στην τύχη, πλήρη διαφάνεια και εντολή εκδιδομένη και μη ελεγχομένη είναι καλλίτερα να μην εκδίδεται.»

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ