Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δήλωση του Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγγνωμη στους πολίτες, σεβασμός στον αγώνα των εργαζομένων

Mε αφορμή την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, κ. Δημήτρης Φωκιανός έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Για πρώτη φορά στη μεταπολεμική περίοδο η κοινωνία θίγεται τόσο άμεσα. Ο πολίτης γίνεται αποδέκτης καταστάσεων που τον πιέζουν οικονομικά, κοινωνικά και προσωπικά.
Η κοινωνία αγωνιά, ανησυχεί και αντιδρά. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες αγωνιστικών μηνυμάτων εργαζομένων που βλέπουν να σαρώνονται κεκτημένα δεκαετιών.  Μια από τις ομάδες αυτές είναι και οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι εργαζόμενοι σε  όλους τους δήμους απεργούν, ανάμεσά τους και οι εργαζόμενοι στο δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Είναι αυτονόητο ότι η απεργία αυτή δημιουργεί μια σειρά από προβλήματα όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, ο καθαρισμός των λαϊκών αγορών, η λειτουργία παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ κλπ.
Η διοίκηση του δήμου αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες που βιώνουν καθημερινά τις επιπτώσεις αυτής της απεργίας. Αισθάνεται όμως και την ανάγκη να δηλώσει ότι κατανοεί, σέβεται και στηρίζει την κάθε μορφή νόμιμης διεκδίκησης όποιου αισθάνεται ότι θίγονται βασικά του δικαιώματα”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ