Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Λαϊκή Συνέλευση Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ξαναβγαίνουμε στις πλατείες μας”

H Λαϊκή Συνέλευση Νέας Ιωνίας επιστρέφει μετά το θερινό διάλειμμα στις πλατείες και τους δρόμους της πόλης. Το νέο ραντεβού με τους κατοίκους της Νέας Ιωνίας είναι τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, από το σημείο δηλαδή που ξεκίνησαν οι συνελεύσεις στη Νέα Ιωνία. Στο δελτίο τύπου της Λαϊκής Συνέλευσης αναφέρονται τα εξής:

“Κοντά 3,5 μήνες τώρα ζούμε ένα κίνημα που ξεκίνησε από την πλ. Συντάγματος και που συνεχίζει σε κάθε πλατεία της χώρας όπως και στην δικιά μας στη Νέα Ιωνία…
Η απόφασή μας να βρεθούμε κι εμείς οι κάτοικοι της Ν Ιωνίας και να βγούμε στο δρόμο, στις πλατείες δεν είναι συγκυριακή. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, άντρες, γυναίκες και μετανάστες που βλέπουμε τη ζωή και το μέλλον μας να καταστρέφεται από τις αποφάσεις που παίρνονται για μας χωρίς εμάς. Μας ενώνουν η οργή για όσα συμβαίνουν, η αγωνία για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, ο πόθος μας να καθορίζουμε εμείς και μόνο εμείς τη ζωή μας.
Στα τέλη του Ιούνη ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο οδηγώντας το λαό στην εξαθλίωση και τη φτώχεια, με «έκτακτες» εισφορές, νέους φόρους και καρατόμηση του εισοδήματος των εργαζομένων.
Προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν και να μας στείλουν σπίτι μας με απίστευτη βία, τόσο στις 28-29 Ιούλη, στις 3 Σεπτέμβρη και στις 10 Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ.
Και τώρα το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και Δημ. Συμμαχίας, σε πλήρη συμφωνία και αγαστή συνεργασία για τη διάλυση του Πανεπιστημίου και όλης της εκπαίδευσης ορθώνει απέναντί μας τοίχο συναίνεσης πανύψηλο. Μας λένε πως δεν υπάρχει άλλη διέξοδος…
Κι όμως ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ!
•εργαζόμενοι που μάχονται για το δίκιο τους, για τα εργασιακά τους δικαιώματα που ισοπεδώνονται.
•νέοι/νέες που αντιμετωπίζουν ένα ολοένα και πιο αβέβαιο μέλλον.
•συνταξιούχοι που υποχρεώνονται στην εξαθλίωση.
•οικονομικοί μετανάστες που ψάχνουν να βρουν ένα στήριγμα για να ζουν φυσιολογικά σαν άνθρωποι.

ΔΕΝ μας φοβίζουν, αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς!
Δε θα φύγουμε αν δεν φύγουν!
Ανατροπή της κυβέρνησης. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ  ΕΕ – ΔΝΤ ΕΚΤ
Θέλουμε μία διαφορετική κοινωνία
Πρέπει να αγωνιστούμε εμείς γι’ αυτό.
Ξαναβγαίνουμε στις πλατείες μας!”

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ