Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Με δική του απόφαση, ο σύμβουλος της μείζονος εκτός δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παραίτηση Στάθη Ραγκούση

Εκτός δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου έθεσε εαυτόν ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος το 2006 Στάθης Ραγκούσης, ο οποίος στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος ανακοίνωση την παραίτησή του. Οι λόγοι καθαρά επαγγελματικοί, καθώς, ως γνωστό, τους τελευταίους μήνες ο κ. Ραγκούσης έχει αναλάβει οικονομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλευρό του νέου υπουργού Χάρη Καστανίδη.

Όπως και ο ίδιος ο κ. Ραγκούσης τόνισε στην ανακοίνωσή του, παρόλη την διάθεσή του να παραμείνει στα πράγματα του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου, η ευθύνη των καιρών απαιτεί τη μέγιστη αφοσίωση στα καθήκοντά του στο Υπουργείο. Άλλωστε, τόνισε, δοκίμασε, δυστυχώς ανεπιτυχώς, να συνδυάσει και τα δύο για λίγο διάστημα, τόλμημα που απεδείχθη ανέφικτο:
«Η θέση που έχω αναλάβει εδώ και μερικούς μήνες ως ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών, μετά από πρόταση του υπουργού Χάρη Καστανίδη, δεν μου επιτρέπει να εκτελώ όπως θα ήθελα τα καθήκοντά μου ως δημοτικός σύμβουλος. Άφησα να περάσει λίγος χρόνος για να το δοκιμάσω, όμως εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε αδύνατο», σχολίασε ο κ. Ραγκούσης.
Ο πρώην, πλέον, σύμβουλος ευχαρίστησε τους πολίτες που τον ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές, τους συναδέλφους του στον συνδυασμό της μείζονος, καθώς και τους συναδέλφους του των άλλων παρατάξεων για τη συνεργασία που είχε μαζί τους, υπογραμμίζοντας ότι με λύπη εγκαταλείπει τα καθήκοντά του.
Η πλευρά της μείζονος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες στον κ. Ραγκούση, αφού τόσο ο Αλέξανδρος Μπρέγιαννης όσο και η Κατερίνα Αναστασιάδου που πήραν τον λόγο, χαρακτήρισαν ως «απώλεια για το δημοτικό συμβούλιο και τον συνδυασμό μας», την αποχώρηση του Στάθη Ραγκούση.
Ευχές για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα απέδωσε στο κ. Ραγκούση και ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης, στον οποίο πάντως, μάλλον δεν θα λείψει ο πρώην σύμβουλος, καθώς ήταν από εκείνους με τον πλέον τσεκουράτο αντιπολιτευτικό λόγο.
Την «ορφανή» θέση που αφήνει στο δημοτικό συμβούλιο ο Στάθης Ραγκούσης θα αναπληρώσει άμεσα ο πρώτος επιλαχών από τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας, που δεν είναι άλλος από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο κατά την θητεία του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Τζανίκου Κώστα Ζαπαντιώτη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει δράση από την επόμενη κιόλας συνεδρίαση του Δ.Σ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ