Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόταση για απευθείας αγορά του οικοπέδου των σεισμοπαθών

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας είναι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο Δημαρχείο της πόλης (Αγ. Γεωργίου 40). Η πρώτη θα ξεκινήσει  στις 7 μ.μ. και σε αυτήν ξεχωρίζει η πρόταση της διοίκησης για απευθείας αγορά του οικοπέδου των σεισμοπαθών στο Ο.Τ. 445. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Ανακοινώσεις κ. Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.
3. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «Περιφερειακή Διανομής Φυσικού Αερίου, Ανατολικής & Νοτιοανατολικής Αττικής» και διακριτικό τίτλο «Αττικό Αέριο».
4. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων της κεντρικής αποθήκης του Δήμου Ν. Ιωνίας (Σεβαστείας 59).
5. Σήμανση προ της εισόδου της Τραπέζης Πειραιώς για στάθμευση οχήματος χρηματαποστολή στην οδό Λ. Ηρακλείου 285.
6. Έγκριση απολογισμού Ετήσιου Προγράμματος Δράσης, έτους 2010.
7. Απευθείας αγορά οικοπέδου ιδιοκτησίας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ( ΠΑ.Σ.Ε.Γ.Ε.Σ) και ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στο Ο.Τ.445 της περιοχής του Δήμου Νέας Ιωνίας.
8. Έγκριση μελέτης και εκτέλεσης του έργου «Βελτιώσεις χώρων πλατειών, πεζοδρομίων και παιδικών χαρών» με το σύστημα αυτεπιστασίας.
9. 7η αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ.έτους 2011.
10. Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση-διαπραγμάτευση προμήθειας υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.
11. Λήψη απόφασης για εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 54 του Ν. 3979/16-6-2011.
12. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού, που υπηρετεί στον Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που αμείβονται με τη συλλογική σύμβαση εργασίας της ΠΟΕ ΟΤΑ, καθώς και αυτούς που αμείβονται του Ν. 3205/2003.
13. Έγκριση για νόμιμη υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού που υπηρετεί στον Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πέραν των (120) εκατόν είκοσι ωρών κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους 2011.
14. Έγκριση για εξαίρεση από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας, την απασχόληση κατά τις Κυριακές και τις Αργίες και καθιέρωση ωραρίου κατά τις νυχτερινές ώρες για μέρος του προσωπικού της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής, που θα απασχοληθεί στη Δημοτική Κατασκήνωση (Αλεποχώρι) το έτος 2011, και συγκεκριμένα από Μάιο έως και Αύγουστο.
15. Τροποποίηση της υπ’αριθμ. 216/27-6-2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον καθορισμό επιδόματος υπαλλήλων Ο.Τ.Α. πρώτου βαθμού, εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών, που εισπράχθηκαν κατά το έτος 2010.
16. Ανάκληση της με αρ. 204/6-6-2011 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Καταβολή αμοιβής σε δικηγόρο (άρθρο 281 παρ.3 του Ν.3463/2006), για την παράσταση στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, κατά τη συζήτηση της αγωγής τριών υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας, ήδη Ο.Π.Α.Ν. Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας.
17. Ανάκληση της με αρ. 205/6-6-2011 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Καταβολή αμοιβής σε δικηγόρο (άρθρο 281 παρ.3 του Ν.3463/2006), για την παράσταση στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, κατά τη συζήτηση της αγωγής τριών υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Ιωνίας, ήδη Ο.Π.Α.Ν.  Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας.
18. Επιστροφή χρημάτων από συμμετοχή κατασκηνωτή.
19. Επιστροφή χρημάτων από εισφορά ΚΗ 40% ή 75% & πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης.
20. Καταστροφή Μηχανογραφικού υλικού.
21. Επανυποβολή αιτήματος για έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Προς έγκριση ο Απολογισμός του 2010
Μετά το πέρας της τακτικής συνεδρίαση θα ακολουθήσει μια ειδική που θα έχει σαν μοναδικά θέματα τη συζήτηση επί τις απολογισμού ταμειακής διαχείρισης και των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου για το 2010. Και βέβαια αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε αν θα έχει συνέχεια η κόντρα μεταξύ πρώην και νυν διοίκησης για το ταμείο του Δήμου την 1-1-2011

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ