Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δήμος Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη για την μετάβαση της Πολεοδομίας

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης συμμετείχε σε σύσκεψη  Δημάρχων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/4/2011 στο Δημαρχείο της Αγ. Παρασκευής. Το θέμα της σύσκεψης ήταν η λειτουργία της Πολεοδομίας  Β΄ τομέα ( Αγ. Παρασκευής).

Συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Αγ .Παρασκευής κ.Ζορμπάς, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Ξηριδάκης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Βριλησσίων ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγ. Παρασκευής, η προϊσταμένη Πολεοδομίας κα. Χριστοπούλου καθώς και ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου μας κ. Ξανθάκος.
Στην σύσκεψη συζητήθηκε  διεξοδικά το πρόβλημα της δυσλειτουργίας της διεύθυνσης πολεοδομίας , το οποίο οφείλεται στην μετακίνηση των υπαλλήλων στις υπηρεσίες της περιφέρειας, με αποτέλεσμα οι εναπομείναντες υπάλληλοι να μην εξυπηρετούν το μεγάλο και ιδιαίτερο φόρτο εργασίας που καλύπτει η παραπάνω πολεοδομία.
Ο Δήμαρχος αφού άκουσε προσεκτικά τις παρατηρήσεις των συναδέλφων του, επεσήμανε ότι πρόθεση του είναι η δημιουργία πολεοδομίας στο Δήμο Πεντέλης όσο το δυνατόν συντομότερα. Προκειμένου δε να δοθεί άμεση λύση στο υπάρχον πρόβλημα , πρότεινε  την άμεση συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό, για να τον ενημερώσει σχετικά και να επιληφθεί άμεσα. Πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή από όλους.
Όσον αφορά την ενημέρωση και εκπαίδευση υπαλλήλων,  για την μετάβαση της πολεοδομίας στον Δήμο, εξετάζεται η διάθεση δύο υπαλλήλων του Δήμου, ΠΕ μηχανικού και  ΔΕ διοικητικού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ