Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Θα ξαναέκλεινα την εθνική οδό – Ο ΣΥΡΙΖΑ, που έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι, κάνει σπέκουλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική του στους χειρισμούς του κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια» και ειδικά το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Ν. Χατζηνικολάου, τόνισε πως θα έκλεινε ξανά την εθνική οδό, καθώς βάζει σε προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή. Κατηγόρησε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «σπέκουλα», σπεύδοντας να υπενθυμίσει την τραγωδία στο Μάτι.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τι έκανε στο Μάτι. Εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ποτέ ανθρώπινες ζωές. Αν με ρωτάτε αν θα ξαναέκλεινα την εθνική οδό, θα το ξαναέκανα. Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι. Κάνουν σπέκουλα! Ας ξαναδούν την πολιτική τους και κυρίως τι έκαναν στο Μάτι» είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όσον αφορά στην απόφαση να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας παραμονές της κακοκαιρίας «Μήδεια», που χτύπησε την Αττική, υπεραμύνθηκε αυτής, τονίζοντας ότι, αν δεν γινόταν, θα υπήρχαν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους και πολλά ατυχήματα.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει

Απαντώντας στις αιτιάσεις του υπ. Προστασίας του Πολίτη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει».

Στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει: «Δεν του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά η πρωτόγνωρη ανικανότητα του ιδίου και της κυβέρνησης, που οδήγησε 250.000 οικογένειες να μείνουν δίχως ρεύμα, που χώρισε για δυο ημέρες την Ελλάδα στα δυο, αφού έκλεισε την Εθνική Οδό, που άφησε χιλιάδες εργαζόμενους να περιμένουν μάταια το τρένο για τη δουλειά τους, αφού έκλεισε τον ΗΣΑΠ. Αφού δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη για όλα αυτά, επιλέγει το δρόμο της χυδαιότητας».

Ακολούθως θυμίζει ότι « ο Γενικός του Γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι. Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία.

Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Κλιμακώνοντας αναφέρει: «Αλλά η χυδαιότητα του κ. Χρυσοχοΐδη δεν μας ξαφνιάζει. Όσο πιο καταγέλαστοι θα γίνονται στον ελληνικό λαό με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι θα γίνονται στα κανάλια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ