Ελάτε στην παρέα μας

Ελεύθερο Βήμα

“Τσίπρας και Γεωργούλης”, του Μιλτιάδη Ι. Καρπέτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Άρθρο του Μιλτιάδη Ι. Καρπέτα, Δικηγόρου και π. Δημάρχου Μεταμόρφωσης στο Χ-τύπο

Πριν τις ευρωεκλογές του 2019, ο Αλέξης Τσίπρας, εξασφάλισε τη μεταγραφή του celebrity συνονόματού του «εραστή δυτικών προαστίων», Αλέξη Γεωργούλη.

Την ανήγγειλε πανηγυρικά σε δημόσια εκδήλωση σε παραληρούντες από ενθουσιασμό οπαδούς.

Πρώτα το απαράμιλλο χιούμορ του: Αν και κάποιοι του είπαν πως δεν χωράνε πολλοί «Αλέξηδες», αυτός δήλωσε «μεγαλόψυχος» και τον παρουσίασε στο πλήθος.

Μην πάει ο νους σας σε ψηφοθηρικές σκοπιμότητες και άλλα ευτελή. Όχι. Ο μεγαλόψυχος Αλέξης είχε ευγενή και υψηλόφρονα κίνητρα. Τον επέλεξε
«για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας του πολιτισμού στην Ευρώπη».

Τα αποτελέσματα της επιλογής του, τα ζούμε με τον πιο εξευτελιστικό για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τον πολιτισμό τρόπο.

Ο κατά Τσίπρα από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους νέους καλλιτέχνες, κατηγορείται για βιασμό και βαριές σωματικές βλάβες.

Καταγγέλθηκε, σε χρόνο ανύποπτο, από μια διακεκριμένη επιστήμονα, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήδη αναδεικνύεται σε λαμπρό και ελπιδοφόρο πολιτικό στέλεχος της νέας γενιάς.

Δύο στοιχεία αποδεικνύουν το υψηλό ήθος, την αξιοπιστία και τη γενναιότητα του θύματος:
– Δεν γνωστοποίησε σε κανέναν τα όσα υπέστη συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς της και κουβαλούσε για τρία χρόνια μόνη την οδύνη της.
– Όταν τα σαρκοβόρα της Κουμουνδούρου την παρέδωσαν βορά στην αδηφάγα δημοσιότητα, τα συριζοτρόλ και τα κοινωνικά δίκτυα, έκανε μια υποδειγματικής αξιοπρέπειας δήλωση, που αποδεικνύει πολλά.

*****

Το θέμα, όμως, δεν είναι το θύμα αλλά οι Αλέξηδες και τ’ άλλα τα παιδιά.

Ο «μεγαλόψυχος» έκανε τον ανήξερο και τάχα αντέδρασε «ακαριαία», μόλις το έμαθε.

«Ακαριαία», σημαίνει άμεσα, κεραυνοβόλα, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Για τις ανάγκες, όμως, του Αρχηγού και των απολογητών του ΣΥΡΙΖΑ, «ακαριαία» σημαίνει μετά τρία, δύο ή έστω ένα χρόνο.

Αυτό προκύπτει από τις ίδιες τις δηλώσεις τους.

Ο ευρωβουλευτής Σ. Κούλογλου, κατά λάθος ή σκόπιμα, αποκάλυψε ότι πριν δύο χρόνια οι έντονες φήμες για τις δραστηριότητες του Γεωργούλη ανάγκασαν τον επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Δ. Παπαδημούλης τραύλισε διάφορα ασαφή και παραδέχτηκε ότι ζήτησε εξηγήσεις, έψαξε κιόλας αλλά δεν βρήκε τίποτα. ( Αν επρόκειτο για διαμέρισμα, δεν του ξέφευγε με τίποτα).

Κατά την Πόπη Τσαπανίδου τον Ιούνιο του 2022 ο Τσίπρας ενημερώθηκε για κακή συμπεριφορά του Γεωργούλη, έδωσε εντολή (ακαριαία προφανώς) για έρευνα, που διάρκεσε μέχρι τον Σεπτέμβριο αλλά πάλι δεν βρήκαν τίποτα τα σαΐνια που τάχα έψαχναν.

*****

Ο ίδιος ο Τσίπρας ξεμπέρδεψε με το τέχνασμα του «ακαριαία» μακράς διαρκείας.

«Βαρέλια» χυδαιότητας, αηδείς πολιτικές Μίγες και άλλα εύοσμα άνθη της Κουμουνδούρου που ξαμολήθηκαν για να σπιλώσουν την Ελένη Χρονοπούλου και να εκφοβίσουν άλλα θύματα, ξεμπερδεύουν με ένα υποκριτικό συγγνώμη.

Αυτό είναι το « Ανήθικο Πλεονέκτημα της Αναισχυντίας», της Τσιπρο-Τραμπικής υβριδικής φασιστεράς, που υποδύεται την αριστερά και καπηλεύεται τις αξίες της.

Υ.Γ Τι θα γινόταν άραγε, αν ο Γεωργούλης δεν ήταν επιλογή Τσίπρα αλλά Μητσοτάκη ή Ανδρουλάκη;

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ