Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Το μόνιμο παράπονο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις


Από το ξεκίνημα της νέας δημοτικής περιόδου, περίπου πριν ένα χρόνο δηλαδή, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μεταμόρφωσης “Ανοιχτοί Ορίζοντες”, κ. Μιχάλης Χαρίσης, θέτει σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θέμα παραχώρησης ενός γραφείου, από το δήμο, για τις ανάγκες των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.
Το ίδιο αίτημα έχουν καταθέσει, κατά καιρούς, και οι επικεφαλής από τις υπόλοιπες παρατάξεις, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει ικανοποιηθεί από τη δημοτική αρχή.
Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Χαρίσης επανήλθε, τονίζοντας ότι δεν κρίνει πως είναι τόσο σοβαρό ζήτημα για να προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση όμως θα πρέπει η διοίκηση να ασχοληθεί με αυτό το αίτημα των παρατάξεων της μειοψηφίας.
Όπως έχει τονιστεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις ο «Καλλικράτης» προβλέπει από ένα γραφείο στελεχωμένο από υπάλληλο, με υπολογιστή και τηλέφωνο για κάθε μία παράταξη της αντιπολίτευσης. Δε ζητούν όμως αυτό οι Συνδυασμοί αλλά ένα γραφείο, χωρίς υπάλληλο, με υπολογιστή και τηλέφωνο – φαξ.       
Από πλευράς της Δημοτικής Αρχής σημειώθηκε ότι ο λόγος που δεν έχει ικανοποιηθεί αυτή η απαίτηση της αντιπολίτευσης είναι η έλλειψη χώρων στο δημαρχείο και προστέθηκε πως γίνονται προσπάθειες ώστε να εξευρεθεί ένα γραφείο για να εξυπηρετηθούν οι έξι παρατάξεις της μειοψηφίας.            

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ