Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Το Ηλιακό Χωριό παραμένει στο προσκήνιο

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνεχίζονται οι επαφές του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσου Μαυρίδη με υπηρεσιακούς παράγοντες, για να επιλυθούν θέματα που σχετίζονται με το Ηλιακό χωριό και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, επιθυμεί να διευθετηθούν άμεσα για να μην χαθεί πια ούτε μια μέρα.
Τη Δευτέρα ο Δήμαρχος είχε συνάντηση στα γραφεία του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, με τον Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ κ. Καραμάνη καθώς και τον Προιστάμενο κ. Γούλα. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα καθώς είχε προηγηθεί και παλιότερα κατ ιδίαν συνάντηση του Δημάρχου στο γραφείο του με τον κ. Γούλα για να τον ενημερώσει για τα πάγια προβλήματα του Ηλιακού χωριού.
Στη συνάντηση επικεντρώθηκαν στο θέμα επέκτασης καθώς και ανακατασκευής του δικτύου ακαθάρτων του Ηλιακού χωριού. Ένα ζήτημα καίριας σημασίας καθώς αποτελεί υγειονομική προτεραιότητα.
Επίσης, τέθηκαν, για μια ακόμη φορά, και τα προβλήματα λειτουργίας των ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης τα οποία έχουν απαξιωθεί. Συζητήθηκαν, επίσης, τρόποι και μέθοδοι εναλλακτικών μορφών ενέργειας, όπως η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου.
Να σημειωθεί ακόμη ότι και μετά την οριστική παράδοση των παραχωρητηρίων στους οικιστές του ηλιακού χωριού υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της διοίκησης του ΟΑΕΔ να επιλυθούν και άλλα χρόνια προβλήματα του οικισμού, τα οποία συνέχεια έχει αναφέρει ο κ. Μαυρίδης τόσο στη διοίκηση του ΟΑΕΔ όσο και σε υπηρεσιακούς παράγοντες.
Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παπανικολάου καθώς και ο Προιστάμενος των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Κουτσικάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ