Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κάλεσμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου για αγώνα κατά της συμφωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου, μετά από εισήγηση της δημοτικής αρχής υιοθέτησε ψήφισμα για τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική – οικονομική σκηνή της χώρας, στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζεται: «Πολύ γρήγορα το ΟΧΙ και το ΝΑΙ του δημοψηφίσματος, προστέθηκαν και έγιναν συμφωνία πάση θυσία με την ΕΕ, με την στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και των κομμάτων ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ.
Το νέο μνημόνιο φέρνει νέα βάρβαρα μέτρα που θα προστεθούν πάνω σ’ αυτά των 2 προηγούμενων μνημονίων, που θα έσκιζε με ένα νόμο η κυβέρνηση και που έχουν διαλύσει τις ζωές του λαού μας, έχουν «ξεζουμίσει» το λαϊκό εισόδημα, έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους στο γκρεμό.
Το 3ο μνημόνιο της «σκληρής» διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, προβλέπει σάρωμα σε ό,τι έχει απομείνει στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα και μεγαλύτερη φοροληστεία στο λαϊκό εισόδημα.
Για ακόμα μια φορά στο όνομα της «εθνικής» σωτηρίας, γίνεται προσπάθεια να φορτωθεί όλο το βάρος της συμφωνίας ο λαό μας, που δεν δημιούργησε το χρέος αλλά που έχει πληρώσει πολύ ακριβά τη συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ.
Την ίδια στιγμή οι μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις, δηλαδή οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες και οι βιομήχανοι συνεχίζουν να αυγατίζουν τα κέρδη τους στις πλάτες του λαού μας.    
Καλούμε το λαό του Χαϊδαρίου να μην δεχτεί τη νέα συμφωνία, με τον αγώνα μας να πούμε το μαχητικό όχι στο νέο βάρβαρο 3ο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα.»

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Σελέκου για το πανό στο δημαρχείο

Πανό στο Δημαρχείο κατά της συμφωνίας

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ