Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Το Δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Φώτης Καρύδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής επισκέφτηκε με δική του πρωτοβουλία ο υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Φώτης Καρύδας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα της πόλης από τον Δήμαρχο, Νίκο Μπάμπαλο, και τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Ηρακλειώτης και ο ίδιος, ο κ. Καρύδας είχε ήδη μια καλή εικόνα για τα τεκταινόμενα στο Δήμο, την οποία όμως στοχεύει να εμπλουτίσει με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις που αξιώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής από την κεντρική, κυρίως, διοίκηση προκειμένου να στηρίξει και να προωθήσει την ικανοποίησή τους σε περίπτωση εκλογής του στην ελληνική Βουλή.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για όσα έχει πετύχει η δημοτική αρχή αυτά τα χρόνια, με κορυφαίο την απόκτηση του Κτήματος Φιξ, τη μάχη που δίνει καθημερινά για να γίνει το Ηράκλειο μια πόλη πιο λειτουργική, ασφαλής και όμορφη αλλά και για τις μεγάλες διεκδικήσεις, ειδικά όσες αφορούν κυβερνητικούς χειρισμούς, όπως η κατασκευή της επέκτασης της λεωφόρου Κύμης, όπου ο Δήμος διεκδικεί να γίνει με τρόπο που δεν θα διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

«Κάθε υποψήφιος βουλευτής από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου που δηλώνει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο και τους δημότες μας είναι ευπρόσδεκτος στο δημαρχείο προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το τι έχουμε κάνει, τι κάνουμε αυτόν τον καιρό και σε τι χρειαζόμαστε υποστήριξη για να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Πόσο μάλλον για ανθρώπους όπως ο Φώτης Καρύδας, που είναι κάτοικος της πόλης μας και έχει άμεσο ενδιαφέρον για το Ηράκλειο. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να συνεχίσει να έχει και στα βουλευτικά έδρανα το Ηράκλειο στο μυαλό και στην καρδιά του», σχολίασε για τη συνάντηση ο δήμαρχος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ