Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Το… γράμμα του Άρη Βασιλόπουλου στους εργαζόμενους

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη διαβεβαίωση του πως θα υπερασπιστεί τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας δίνει ο Δήμαρχος, κ. Άρης Βασιλόπουλος σε ανοιχτή επιστολή στους εργαζόμενους του Δήμου. Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:
“Αγαπητοί εργαζόμενοι, αγαπητές εργαζόμενες,
σε μια εποχή που η κυβέρνηση απαξιώνει κάθε τι δημόσιο και που τα συστημικά ΜΜΕ στοχοποιούν όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, καλούμαστε από κοινού να δώσουμε μια πολυεπίπεδη μάχη. Πρώτος στόχος μας είναι να λειτουργήσει ο Δήμος παρά τη συνθήκη οικονομικής ασφυξίας που επιβάλλει η Τρόικα. Δεύτερος στόχος να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας όχι μόνο γιατί οι θέσεις αντιπροσωπεύουν ανθρώπους, αλλά και γιατί ο καθένας και η καθεμιά από εσάς είναι πολύτιμος για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Τρίτος και κυριότερος στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους συμπολίτες μας που μας χρειάζονται πιο πολύ παρά ποτέ. Σ΄αυτή τη μάχη θέλουμε εσάς στην πρώτη γραμμή. Όσο η κυβέρνηση κονιορτοποιεί τους δημόσιους λειτουργούς, όσο τα ΜΜΕ τους στοχοποιούν, οι πολίτες τεχνηέντως οδηγούνται στη δυσπιστία, στην απαρέσκεια, την αποστροφή. Ο καθένας κι η καθεμιά από εμάς καλείται να τους διαψεύσει ευχάριστα.
Η κυβέρνηση και η Τρόικα όταν μιλούν για την τοπική αυτοδιοίκηση βλέπουν νούμερα κι αριθμούς. Εμείς βλέπουμε τα πρόσωπά σας : υπεύθυνους επαγγελματίες, αφοσιωμένους δημόσιους λειτουργούς, αξιόπιστους συνεργάτες. Θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους του Δήμου μας που υπερασπίζονται την κοινωνία κι υπηρετούν τις ανάγκες της. Ο καθένας κι η καθεμιά είναι το πρόσωπο του Δήμου μας. Με ευπρέπεια, με ευγένεια, με αφοσίωση, με αυταπάρνηση, με υπευθυνότητα θα δείξουμε όλοι μαζί στους πολίτες το ωραίο πρόσωπό μας.
Στηριζόμαστε σ΄εσάς και σας εμπιστευόμαστε ό,τι πολυτιμότερο μας εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας: την πίστη τους ότι ο Δήμος θα σταθεί δίπλα στις ανάγκες, τις αγωνίες, τις δυσκολίες τους. Αυτήν την εμπιστοσύνη οφείλουμε να τιμήσουμε.
Καλή δουλειά και καλή δύναμη σε όλους μας!
Άρης Βασιλόπουλος”.

Διαβάστε:

Συναντήσεις του Δημάρχου με εργαζόμενους

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ