Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Τι ζήτησε ο Νίκος Μπάμπαλος από τον διοικητή του Α.Τ.

Δημοσιεύθηκε

στις


Το μείζον θέμα του ελέγχου της παράνομης στάθμευσης στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου Αττικής, τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα διαρρήξεων σε δημοτικές υπηρεσίες, καθώς και η εν γένει ασφάλεια στην πόλη ήταν τα θέματα που έθεσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, στη συνάντησή του με τον διοικητή του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, κ. Χαράλαμπο Χαραλάμπους.
Ο κ. Μπάμπαλος ζήτησε τον εντατικό και συνεχή έλεγχο από τις αστυνομικές δυνάμεις για τα παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα, ταξί και μηχανές, με έμφαση στην περιοχή του κέντρου του Ηρακλείου, προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων αλλά και η εικόνα της πόλης. Θυμίζουμε πως, μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, η αρμοδιότητα έχει περάσει στην ΕΛ.ΑΣ. και ο Δήμος δεν μπορεί να παρέμβει. Εξάλλου, ο Δήμαρχος επισήμανε τα φαινόμενα διαρρήξεων που επαναλαμβάνονται με περίεργη συχνότητα το τελευταίο διάστημα σε διάφορες δημοτικές υπηρεσίες (δημαρχείο, δημοτικά ιατρεία κ.α.), παρακαλώντας τον κ. Χαραλάμπους για την όσο το δυνατό ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαλεύκανση των σχετικών εγκλημάτων.
Οι δύο πλευρές δήλωσαν τη διάθεση να συνεχιστεί η καλή συνεργασία Δήμου και Αστυνομικού Τμήματος, σε όποιο πεδίο προσφέρεται, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ασφάλεια πολιτών και κτιρίων του Ηρακλείου Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ