Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

«Τα ΚΕΠ δεν είναι προτεραιότητα για τη διοίκηση Γκότση»

Δημοσιεύθηκε

στις


Το κλείσιμο του ΚΕΠ Καλογρέζας στηλιτεύει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη», επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Παναγιώτης Μανούρης.
Η παράταξη θεωρεί ξεκάθαρα υπεύθυνη για αυτήν την εξέλιξη τη Δημοτική Αρχή του κ. Ηρακλή Γκότση με τους χειρισμούς της στο ζήτημα των εργαζομένων που δούλευαν στα ΚΕΠ με καθεστώς ασφαλιστικών μέτρων.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:  «Παρά τις απατηλές προεκλογικές εξαγγελίες, τελικά η όλη υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο και το ΚΕΠ Καλογρέζας σε κλείσιμο. Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης, πρότειναν να γίνουν ασφαλιστικά μέτρα από τους τότε συμβασιούχους των οποίων οι συμβάσεις έληγαν. Οι εργαζόμενοι έμειναν μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, την οποία όμως ο Δήμαρχος, «ανακαλύπτοντας» το Νόμο, δεν την στήριξε στο Δικαστήριο. Έτσι και οι εργαζόμενοι έφυγαν αλλά και είχαμε χάσει το δικαίωμα να προκηρύξουμε νέες θέσεις. Ούτε βέβαια εκπαιδεύσαμε και πιστοποιήσαμε για τις θέσεις αυτές κάποιους υπάλληλους του Δήμου μας, προφανώς γιατί για την σημερινή Δημοτική Αρχή τα ΚΕΠ δεν είναι προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη.Έτσι, με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, πρώτα το ΚΕΠ Ιωνίας υποβάθμισε τις υπηρεσίες του για πάνω από ένα χρόνο και σήμερα το ΚΕΠ Καλογρέζας κλείνει, σταματώντας την, έστω, ελλιπή  λειτουργία του. Το μοτίβο γνωστό. Για όλα, και γι’ αυτό, κάποιοι άλλοι φταίνε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ