Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ταχύτατα προχωρούν οι εργασίες κατασκευής υπόγειου πάρκινγκ και εγκατάστασης υπόγειων κάδων αποκομιδής απορριμμάτων στο Κέντρο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πορεία των έργων στον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων, χωρητικότητας 270 και πλέον θέσεων, στην πλατεία Ευτέρπης αλλά και αναδιαμόρφωσης του χώρου και ανάδειξής του σε μία σύγχρονη «έξυπνη» πλατεία, φιλική προς τους επισκέπτες της, επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία ενημερώθηκε και για την εξέλιξη των εργασιών εγκατάστασης των υπόγειων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων στη γειτονιά του Κέντρου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασίλη Κόκκαλη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Διδασκάλου, και υπηρεσιακούς παράγοντες, μετέβη στο εργοτάξιο της πλατείας Ευτέρπης και ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του έργου για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος.
Ο εργοταξιάρχης και οι εκπρόσωποι του αναδόχου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την πορεία των εργασιών, οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της διαμόρφωσης του τρίτου υπογείου από τα ισάριθμα προβλεπόμενα υπόγεια επίπεδα του χώρου στάθμευσης.

Ικανοποιημένος από την ποιότητα της κατασκευής και την εξέλιξη του έργου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε:
«Εργαζόμενοι με εντατικούς ρυθμούς υπηρεσίες του Δήμου και εργοληπτικό προσωπικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε ότι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, ακόμη και νωρίτερα από την προγραμματισμένη τελική ημερομηνία, να παραδώσουμε στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης μας ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό υπόγειο πάρκινγκ «ανάσα» στην καρδιά του εμπορικού κέντρου, που θα το αποσυμφορήσει και θα του δώσει νέα πνοή. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας, κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητά τους, εκσυγχρονίζουμε το προφίλ του προαστίου μας με ένα έργο με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως αρμόζει στις ανάγκες των κατοίκων αυτής της πόλης. Μαζί αλλάζουμε και την όψη της υπέργειας πολυσύχναστης πλατείας κατασκευάζοντας μία «έξυπνη» και φιλική προς κάθε επισκέπτη πλατεία».

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο κέντρο, ο κ. Πατούλης, μετέβη και στις οδούς Δήμητρος και Λέκκα όπου είχε ενημέρωση σχετικά με την πορεία του έργου εγκατάστασης υπόγειων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων.
Το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την κατασκευή συνολικά οκτώ υπόγειων κάδων για τους οποίους έξι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι άλλοι δύο επί των οδών Κασταλίας και Φραγκοκλησιάς βρίσκονται σε στάδιο κατασκευής με ορίζοντα αποπεράτωσης τις αρχές Οκτωβρίου, επίσης, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ