Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Τάσος Μαυρίδης: Ενισχύουμε τις σχολικές μονάδες

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων, δήλωσε ότι, παρόλες τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που ταλανίζουν τη χώρα και τις επικείμενες εκλογές, ο Δήμος ενισχύει τις σχολικές μονάδες με σκοπό την δυνατότητα βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας του εκπαιδευτικού έργου.
Περίπου 100.000 ευρώ,  έχουν ήδη αποδοθεί από πόρους του δήμου, για τις απαραίτητες παρεμβάσεις σε σχολικά κτίρια όλων των βαθμίδων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από τον κ. Μαυρίδη σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο.
Το εν λόγω έργο αφορά τη διενέργεια εργασιών επισκευής και συντήρησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολικών κτιρίων.
Η εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και επισκευής  όπως δήλωσε και ο κ. Μαυρίδης, εκτός του ότι αναβαθμίζει το περιβάλλον των σχολικών κτιρίων, επιπλέον θωρακίζει τη δομική επάρκειά τους, παρατείνει τον χρόνο ζωής των σχολικών εγκαταστάσεων, ενώ διασφαλίζεται και η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών και των εργαζομένων σε αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ