Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Σ. Τζόκας: Να μπει τέλος στην υποβάθμιση της Υγείας

Δημοσιεύθηκε

στις


Την ανάγκη ανάληψης πολιτικών πρωτοβουλιών, με στόχο για την ριζική αντιμετώπιση της μεγάλης υποβάθμισης που έχει υποστεί η δημόσια υγεία στη Δυτική Αθήνα, επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας, στο χαιρετισμό που απεύθυνε στην ημερίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αιγάλεω.
Ο κ.Τζόκας ανέφερε, ότι η Περιφέρεια, αν και δεν έχει αρμοδιότητα, αντιλαμβάνεται την ευθύνη της να παρέμβει σε πολιτικό επίπεδο, σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση, τους Δήμους της περιοχής και τους φορείς των εργαζομένων με στόχο την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία και οι υγειονομικές υπηρεσίες της περιοχής.
«Στόχος της Περιφέρειας Αττικής, επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, είναι σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο και τους συναρμόδιους φορείς να επανακαθοριστούν οι προτεραιότητες στις υπηρεσίες υγείας στη Δυτική Αθήνα, ώστε να μπει τέλος στην υποβάθμιση που έχει υποστεί η υγειονομική περίθαλψη στην περιοχή.
Την ημερίδα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: Χ. Καφαντάρη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β ́ Αθήνας, Α. Νταβανέλος, μέλος Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ, Β. Πριμηκήρης, μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Μ. Βαβουρέλη, ο νέος ΥΠΕάρχης Ν. Καρβούνης, ο δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Ν. Σαράντης, καθώς και δεκάδες εκπρόσωποι μαζικών φορέων και συλλογικοτήτων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ