Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Σύντομα έτοιμη η μελέτη για το δίκτυο ακαθάρτων στον Ελαιώνα

Δημοσιεύθηκε

στις


Απάντηση στην πρόσφατη επιστολή του Δημάρχου Αιγάλεω κ.Χρήστου Καρδαρά σχετικά με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή του Ελαιώνα απέστειλε το Γραφείο του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Μ.Χρυσοχοϊδη.
Ο κ. Καρδαράς στην επιστολή του υπενθύμιζε την εκκρεμότητα σύνταξης μελέτης από την  ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της περιοχής του Ελαιώνα και ζητούσε να ενημερωθεί για την πορεία του θέματος και το χρονοδιάγραμμα εκπόνησής της, ύστερα και από τις οδηγίες του Υπουργού προς την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ για την διευθέτηση του ζητήματος.   
Στην έγγραφη απάντησή του Γραφείο του Υπουργού διαβεβαιώνει τον κ.Καρδαρά ότι η μελέτη εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, ανοίγοντας το δρόμο για την υλοποίηση του έργου.
Το έργο αυτό είναι ένα σημαντικό έργο υποδομής το οποίο, μαζί με την υλοποίηση του δικτύου των ομβρίων που ήδη υλοποιείται, αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμισή της περιοχής του Ελαιώνα, η οποία δεν εξυπηρετείται από δίκτυο ακαθάρτων υδάτων με αποτέλεσμα να παραμένει αναξιοποίητη και να εμφανίζει εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ