Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
12.6 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Σχόλιο ΚΚΕ για την έξωση χαμηλοσυνταξιούχου στου Ζωγράφου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Το Γραφείο Τύπου ΚΚΕ έκανε σχόλιο για το “όργιο καταστολής” και την έξωση χαμηλοσυνταξιούχου στου Ζωγράφου.

    Αυτούσιο το κείμενο:

    “Την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο παρίστανε για μία ακόμη φορά τον εγγυητή της βελτίωσης της καθημερινότητας του λαού, των “δικαιωμάτων” και της “ισότητας”, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έσπαγαν με πριόνι την πόρτα του σπιτιού της χαμηλοσυνταξιούχου Ι. Κολοβού, συνελάμβαναν σαν στυγνούς εγκληματίες την ίδια και τον γιο της, που είναι άτομο με αναπηρία, και χτυπούσαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να μην ξεσπιτωθεί μια φτωχή οικογένεια.

    Το ΚΚΕ καταγγέλλει το κρεσέντο καταστολής με εντολή της κυβέρνησης, που πατάει στο αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς, το οποίο έχει διαμορφωθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ι. Κολοβού και του γιου της βρίσκονται βουλευτές, στελέχη και μέλη του ΚΚΕ, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, Θ. Παφίλης, έχει πραγματοποιήσει παρέμβαση για το θέμα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη.

    Απαιτούμε να αφεθούν εδώ και τώρα ελεύθεροι οι συλληφθέντες! Να εκφραστεί ακόμα πιο μαζικά η λαϊκή αλληλεγγύη. Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!”

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ