Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Η τοποθέτηση της Δημάρχου Διονύσου, Κ. Μαϊχόσογλου, στη Συνεδρίαση του ΔΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η νέα Δημοτική Αρχή Διονύσου διεξάγει έλεγχο προκειμένου να εντοπιστούν τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες.

Η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επισήμανε την αναγκαιότητα ελέγχου, καταγραφής αλλά και παρακολούθησης πράξεων και διαδικασιών.

«Κύριο μέλημα της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια του Δήμου και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Δημοτών μας”, ανέφερε στην τοποθέτησή της η Δήμαρχος Διονύσου και εστίασε το ενδιαφέρον της στο ζήτημα των λογαριασμών ύδρευσης.

«Θέλουμε να διευθετηθεί το θέμα των λογαριασμών ύδρευσης που απασχολεί ιδιαίτερα τους Δημότες μας. Ξεκαθαρίζω ότι ο Δημότης δεν θα πληρώσει το λογαριασμό όσο εκκρεμεί η ένσταση που τυχόν έχει υποβάλει και πριν καταλήξουμε στην οριστική διευθέτηση του θέματος, το οποίο και εξετάζουμε στο σύνολό του».

 

Η Δήμαρχος Διονύσου επισήμανε, μεταξύ άλλων:

 

  • Επιδίωξή μας είναι να προλαμβάνουμε, ώστε να μην βρισκόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων…
  • Στον τομέα της καθαριότητας επιθυμία μας είναι να τεθούν σε λειτουργία και να αξιοποιηθούν όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας…
  • Στο ζήτημα των διοδίων θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχει γίνει διαχρονικά τόσο από το Δήμο μας όσο και από την επιτροπή που έχει δημιουργηθεί. Συνεργάζομαι στενά και με τον Δήμαρχο Κηφισιάς, κ. Ξυπολυτά αλλά και τον Δήμαρχο Αχαρνών, κ. Βρεττό, ενώ θα συναντηθούμε με όλους τους συναδέλφους μας στους όμορους Δήμους, ώστε να τεθούν επί τάπητος οι λεπτομέρειες καθώς και να συγκροτηθεί εκ νέου η επιτροπή. Να είστε βέβαιοι ότι το παρακολουθούμε επισταμένα και θα κλείσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ραντεβού με τον κ. Υπουργό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ