Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συστράτευση του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας»

Δημοσιεύθηκε

στις


Συναντήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Χαϊδαρίου οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας», μετά από κάλεσμα του επικεφαλής τους, κ. Ηρακλή Δρούλια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη συνάντηση παραβρέθηκαν περισσότερα από 50 στελέχη του συνδυασμού.
Ο κ. Ηρακλής Δρούλιας, ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους συνεργάτες του για τη μάχη που έδωσαν για ένα καλύτερο Χαϊδάρι και τους διαβεβαίωσε ότι ο συνδυασμός θα συμβάλλει με την καθημερινή παρουσία του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό της παράταξης για την επόμενη πενταετία.
 Στη συνέχεια τους ενημέρωσε εκτενώς για τα τρέχοντα αυτοδιοικητικά θέματα τονίζοντας ότι ο συνδυασμός θα παραμείνει σταθερός σε όλα όσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά. «Στόχος της παράταξής μας παραμένει μια δημοτική αρχή που θα συνθέτει διαφορετικές απόψεις, θα οργανώνει και θα παρεμβαίνει αποτελεσματικά στην καθημερινή ζωή της πόλης, θα λειτουργεί με σχέδιο και στρατηγική και κυρίως θα βρίσκεται δίπλα στο δημότη και τα προβλήματα του», δήλωσε ο Ηρακλής Δρούλιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ