Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συνυπογράφει τις κατεδαφίσεις ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο πλευρό της δημοτικής αρχής Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας τάσσεται η τοπική Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα της κατεδάφισης των αυθαιρέτων στο Άλσος.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η οργάνωση υπογραμμίζει πως οι αποφάσεις της νέας δημοτικής αρχής να γκρεμίσει το κτίριο του Κενταύρου, που έχει κριθεί αυθαίρετο και κατεδαφιστέο με απόφαση του ΣΤΕ, ως ευρισκόμενο εντός δασικής έκτασης, όπως και σταδιακά όλα τα αυθαίρετα κτίσματα εντός του Άλσους αλλά και να παραιτηθεί από την έφεση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, «είναι πράξεις υπεράσπισης του Άλσους και του δημόσιου συμφέροντος και κινούνται στη σωστή κατεύθυνση».
Σχετικά με τη συνεχιζόμενη κατάληψη στον Κένταυρο ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως δε συμβάλλει σε αυτόν τον αγώνα, αλλά τον υπονομεύει, «αφού η συνέχιση της ύπαρξης του κτιρίου λειτουργεί εναντίον της διαφύλαξης του δασικού-αναδασωτέου χαρακτήρα του Άλσους, της βασικής προϋπόθεσης για να μη μετατραπεί σε πεδίο δράσης επιχειρηματικών συμφερόντων» όπως σημειώνεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι υποστηρίζει το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για τον τερματισμό αυτής της κατάληψης και πως συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την υπεράσπιση του Άλσους και του δασικού – αναδασωτέου χαρακτήρα του. Καλεί τέλος την κυβέρνηση να καταργήσει άμεσα το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας ΣΑ”.

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη στον “Κένταυρο”

Δήμος κατεδαφίζει αυθαίρετο αναψυκτήριο σε Άλσος!

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ