Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

Συνεργασία και συναίνεση στο Δήμο Αχαρνών

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η εκλογή του νέου Προεδρείου και των μελών των Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών.  Με εισήγηση του Δημάρχου Αχαρνών κ Γιάννη Κασσαβού, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η κυρία Μαρία Χαριτίδη από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «ΑΧΑΡΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», η οποία έλαβε συνολικά 33 σταυρούς προτίμησης.
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κος Μιχαήλ Βρεττός, από τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ», ο οποίος έλαβε συνολικά 23 σταυρούς προτίμησης.
Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η κα Όλγα Ποιμενίδου από τον συνδυασμό της ήσσονος μειοψηφίας «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ», η οποία έλαβε συνολικά 36 σταυρούς προτίμησης.
Η εκλογή των μελών του Προεδρείου συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Το νέο Προεδρείο θα ασκεί τα καθήκοντά του για τα επόμενα δυόμιση έτη.  Αναφερόμενος στην εκλογή της νέας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: «Η προσωπικότητα της κα Χαριτίδη, η έως σήμερα αυτοδιοικητική της πορεία, η σοβαρότητα και η αντικειμενικότητα που τη διακρίνουν αποτελούν εγγύηση ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις αυξημένες αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις που απαιτεί η θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Πιστεύω άλλωστε στη δύναμη και στις ικανότητες των γυναικών συναδέλφων μας».

Επιτροπές
Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι:
Τακτικά μέλη: Κασσαβός Ιωάννης, Κατσούρος Σπύρος, Σιδηρόπουλος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Πολύκαρπος, Παλιούρας Αντώνιος, Σεληνά Παναγιώτα, Καμπόλης Οδυσσέας, Βρεττός Σπυρίδων, Ντούρος Σωτήριος.
Αναπληρωματικά μέλη: Σαχσανίδου Ελένη, Ορφανίδης Χαράλαμπος, Δασκαλάκης Γεώργιος, Κατάρας Αναστάσιος, Λαζάρου Ιωάννης.

Στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εξελέγησαν οι:
Τακτικά μέλη: Κασσαβός Ιωάννης, Γιαννακόπουλος Δημήτριος, Πεδιαδίτης Στέργιος, Μιχαηλίδης Δημήτριος, Παντελιά Ευαγγελία, Ποιμενίδης Γεώργιος, Χριστοπούλου Σοφία, Γκιζέλης Γρηγόριος, Ξαγοράρης Νικόλαος.
Αναπληρωματικά μέλη: Στάθης Τοπαλίδης, Πολυμενέας Παναγιώτης, Συρινίδης Θεόδωρος, Κατάρας Αναστάσιος, Μπράχου Αναστασία.

Εκπρόσωπoι ΠΕΔΑ
Στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔΑ υθα εκπροσωπηθούν:
Από την πλευρά της πλειοψηφούσας παράταξης, τακτικά μέλη, εξελέγησαν οι Κασσαβός Ιωάννης, Ρούσσας Κωνσταντίνος, Σιδηρόπουλος Γεώργιος, Κατσούρος Σπυρίδων, Παπαδόπουλος Πολύκαρπος. Αναπληρωματικό μέλος ο Ποιμενίδης Γεώργιος.

Από τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας «Για την Πόλη μας» τακτικό μέλος εξελέγη ο Σωτήριος Ντούρος, μετά από κλήρωση αφού ισοψήφησε με τον Αναγνωστόπουλο Παναγιώτη. Αναπληρωματικό μέλος ο Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης.

Από τον συνδυασμό «Αχαρνέων Ελπίδα» τακτικό μέλος εξελέγη ο Βρεττός Σπυρίδων.

Από τον συνδυασμό «Νέα Δύναμη» τακτικό μέλος εξελέγη η Ποιμενίδου Όλγα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ