Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Τετάρτη [Θέματα]

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη 10/2/2021, στις 15:30.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

  1. Επικύρωση πρακτικών της 14ης,15ης και 16ης Συνεδρίασης έτους 2020 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
  2. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Προστασίας Ορεινού Όγκου Υμηττού (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης).
  3. Απόδοση ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών στους Δήμους χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής για το Β΄ εξάμηνο του 2020 (Συνεισηγητές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Μελάς).
  4. Λήψη απόφασης για τη μίσθωση χώρου (ανοικτού ή κλειστού) για τη στάθμευση οχημάτων θεσμικών οργάνων της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, υπηρεσιακών παραγόντων και υπηρεσιακών οχημάτων από άλλες Περιφερειακές Ενότητες και λοιπούς φορείς του Ελληνικού Δημοσίου (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας).
  5. Λήψη απόφασης για τη μίσθωση χώρων χωρίς τη διενέργεια δημοπρασίας βάσει των διατάξεων του άρθρου 16 παρ. 2 στ. β΄ του Π.Δ. 242/1996 για την κάλυψη αναγκών επέκτασης υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας).
  6. Αποδοχή παράτασης παραχώρησης χρήσης, άνευ ανταλλάγματος, χώρου με στοιχεία «πάρκινγκ Δ’», στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) έως 31-8-2021, για τη διενέργεια των πρακτικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών της Περιφέρειας Αττικής (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας).
  7. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του μηχανήματος έργου με αριθ. κυκλ. ΜΕ122889 και του φορτηγού με αριθ. κυκλ. ΚΗΙ-3055 ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Αττικής – Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, στο Δήμο Μαραθώνος (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας).
  8. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του μηχανήματος έργου με αριθ. κυκλ. ΜΕ3108 και του φορτηγού με αριθ. κυκλ. ΚΗΙ-3087, ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Αττικής – Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, στο Δήμο Ωρωπού (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας).
  9. Λήψη απόφασης για την απόσυρση του υπηρεσιακού οχήματος με αριθ. κυκλ. ΚΗΙ-9643 (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας).
  10. Έγκριση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και τη γιορτή των Αποκριών 2021 (Συνεισηγητές η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Βιδάλη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χ. Ρασσιάς (Ρώμας).
  11. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην αθλητική διοργάνωση 3ο ΟΠΑ RUN στο Πεδίο του Άρεως. (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Βάρσου).
  12. Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας, στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων στο Ακρογιάλι Ν. Περάμου του Δήμου Μεγαρέων» αναδόχου εταιρείας «ΕΛΚΥΣΤΗΣ Α.Τ.Ε.» (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Κοσμίδη).
  13. Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δ/νσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών (ΔΙ.ΔΙ.Μ.Υ.) στο πλαίσιο εκτέλεσης έργων και υπηρεσιών συντήρησης, Φ.Σ. και Ηλεκτροφωτισμού της Περιφέρειας Αττικής (Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ