Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Συνεδριάζει τη Δευτέρα μέσω τηλεδιάσκεψης το Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής [Θέματα]

Δημοσιεύθηκε

στις

Η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στις 29/06/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. «4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 Δήμου Ηρακλείου Αττικής». (Εισηγ. κ. Π. Μαργαρώνης – Αντ/χος κ. Δ. Δημητρόπουλος).
2. «Συμπληρωματική λήψη απόφασης για την ανάληψη, της Οικονομικής Διαχείρισης, ταυτόχρονα με την ταμειακή διαχείριση, του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) από την Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για το διάστημα από 01-07-2020 έως 31-12- 2020». (Εισηγ. κ. Α. Μόσχου – Αντ/χος κ. Δ. Δημητρόπουλος).
3. «Λήψη απόφασης για απόδοση ποσού #29.567,18#€ στο ΝΠΔΔ ΟΠΑΚΜ για την καταβολή εφάπαξ αποζημιώσεων λόγω συνταξιοδότησης». (Εισηγ. κ. Α. Μόσχου)
4.«Λήψη απόφασης για την ανανέωση/ παράταση συμβάσεων τριών (3) υπαλλήλων Ι.Δ.Ο.Χ. του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για ένα (1) έτος». (Εισηγ. κ. Φ. Ζυγούλης)

5.«Ανάκληση της υπ. αριθ. 51/08-05-20 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας για την έγκριση διενέργειας προμήθειας διατακτικών ύψους #15.400,00#€ μέσω καταστημάτων σίτισης σε βάρος του ΚΑ 00-6733.001 (καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άπορους Δημότες), καθώς και έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, του ανωτέρω ποσού σε βάρος του Κ.Α 00-6733.001 του προϋπολογισμού του Δήμου μας, οικ. έτους 2020 στο όνομα της υπαλλήλου αορίστου χρόνου του Δήμου μας κας Γκούρλια Έλλης του Γεωργίου με απόδοση λογαριασμού σε διάστημα τριών μηνών από
την λήψη της ανωτέρω απόφασης». (Εισηγ. κ. Σ. Καραβαγγέλη- Αντ/χος κ. Δ. Αϊβατζίδου)
6. «Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε άπορους κατοίκους». (Εισηγ. κ. Θ. Καρκούλια -Αντ/χος κ. Δ. Αϊβατζίδου)
7. «Παράταση της μίσθωσης του ακινήτου που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής, επί της συμβολής των οδών Πλαπούτα 78 και Ευτυχίας». (Εισηγ. κ. Α. Πανούτσου – Αντ/χος κ. Ε. Κουτσογιαννάκης)
8. Λήψη απόφασης ίδρυσης και ανάληψης του κόστους λειτουργίας παραρτημάτων – αιθουσών Νηπιαγωγείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε ότι αφορά λειτουργικές δαπάνες καθώς και δαπάνες συντήρησης για το Σχ. έτος 2020-2021»(Εισηγ. κ. Α. Πέγκα – Αντ/χος κ. Ε. Κουτσογιαννάκης)
9. «Έγκριση διοργάνωσης διαδικτυακής μουσικής συναυλίας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής». (Εισηγ. κ. Ι. Παντελάκης – Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ. Μ. Ιγγλέζη)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ