Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συμπαράσταση στους πενταμηνίτες του ΟΑΕΔ

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη συμπαράστασή του στο αίτημα των ωφελούμενων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Ο.Α.Ε.Δ., διάρκειας πέντε μηνών, για παράταση της σύμβασής τους τουλάχιστον για τρεις μήνες, εξέφρασε με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, κατά την τελευταία συνεδρίασή του. Το ψήφισμα συμπαράστασης στάλθηκε στους αρμόδιους Υπουργούς και στην Κ.Ε.Δ.Ε. Συγκεκριμένα στο ψήφισμα αναφέρεται: « Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά :
1. Εκφράζει τη συμπαράστασή του στο αίτημα των ωφελούμενων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Ο.Α.Ε.Δ., διάρκειας πέντε μηνών, για παράταση της σύμβασής τους τουλάχιστον για τρεις μήνες. Με τον τρόπο αυτό, αφενός θα καλυφθούν οι σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό των Υπηρεσιών του Δήμου μας και αφετέρου θα δοθεί η δυνατότητα στους εν λόγω εργαζόμενους να θεμελιώσουν δικαίωμα χορήγησης του επιδόματος ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ., μετά τη λήξη της σύμβασής τους, που πρέπει να είναι 8μηνη.
2. Εκφράζει το αίτημά του για επίσπευση υλοποίησης των προγραμμάτων απασχόλησης στους Ο.Τ.Α. για τα άτομα με αναπηρία, καθώς και για τα άτομα που έχουν τέκνα με αναπηρία».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ