Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Στρατηγικές για την άνοια από το Δήμο Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Περιστερίου υπέγραψε τη Διακήρυξη της Γλασκώβης με την οποία οι υπογράφοντες ζητούν τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής στρατηγικής για την άνοια και την ανάπτυξη εθνικών στρατηγικών για όλες τις χώρες της Ευρώπης.
O Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Καρδιολόγος  Γεώργιος Μπεκιάρης σε θέματα υγείας στο Δήμο Περιστερίου ενημερώνει ότι τη Διακήρυξη μπορούν να υπογράψουν και όσοι πολίτες επιθυμούν στον ιστότοπο Alzheimer Europe.
Είχε προηγηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία ενημερωτική ομιλία με θέμα «Η Νόσος Αλτσχάιμερ μας αφορά όλους» πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Αλτσχάιμερ.
Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από το Δήμο Περιστερίου σε συνεργασία με  την Εταιρεία Νόσου Alzheimer Αθηνών και η ομιλήτρια Παρασκευή Σακά (νευρολόγος – ψυχίατρος και πρόεδρος του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την άνοια- νόσο Αλτσχάιμερ), ενημέρωσε το κοινό σχετικά με τη νόσο, την πρόληψη και τη αντιμετώπιση της.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ