Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Στο χείλος της διάσπασης η «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Φώτης Παπαδόπουλος, Νικολέττα Πατέλη και Θοδωρής Σφυρής

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι ανεξαρτητοποιήσεις στο δημοτικό συμβούλιο Μεταμόρφωσης. Αυτή τη φορά έχουμε «τριπλό χτύπημα» στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Νέα Πορεία».

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζουν στην κοινή δήλωση ανεξαρτητοποίησής τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Φώτης Παπαδόπουλος, Νικολέττα Πατέλη και Θοδωρής Σφυρής: «Οι επίμονες και διαρκείς προσπάθειες για επαναπροσδιορισμό και ανασυγκρότηση της Δημοτικής μας Παράταξης προς μια διαφορετική κατεύθυνση και δημιουργική προοπτική, δυστυχώς απέβησαν άκαρπες» και για αυτό θα συνεχίσουν ωα ανεξάρτητοι. Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για τη δημιουργία μιας ευρύτερης Δημοτικής Προοδευτικής Παράταξης, όπου με όραμα, ιδέες, προτάσεις, σύγχρονο προγραμματικό λόγο και αυθεντική σχέση με τους πολίτες, θα αγωνισθεί για την αναβάθμιση της Μεταμόρφωσης.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Φώτης Παπαδόπουλος είναι από τους πλέον έμπειρους δημοτικούς συμβούλους, καθώς εκλέγεται από το 1998 και μάλιστα στις κορυφαίες θέσεις προτίμησης των πολιτών. Ο κ. Σφυρής έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ήταν πολύ κοντά στην ανάληψη της ηγεσίας της παράταξης. Και η κα Πατέλη έχει επίσης ήδη καταγράψει σημαντική πορεία στα δημοτικά της Μεταμόρφωσης έχοντας αναλάβει καίριες θέσεις διοίκησης.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση των τριών πρώην, πλέον, συμβούλων, της Νέας Πορείας, έχει ως εξής:

“ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης κ. Δ. Σκοπελίτη

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε
Με την επιστολή μας αυτή δηλώνουμε προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, την ανεξαρτητοποίησή μας από την Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

Οι επίμονες και διαρκείς προσπάθειες για επαναπροσδιορισμό και ανασυγκρότηση της Δημοτικής μας Παράταξης προς μια διαφορετική κατεύθυνση και δημιουργική προοπτική, δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

Ως ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα συνεχίσουμε με την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, να πασχίζουμε για το συμφέρον της πόλης και των συμπολιτών μας.

Θα εντείνουμε τις προσπάθειες για τη δημιουργία μιας ευρύτερης Δημοτικής Προοδευτικής Παράταξης, όπου με όραμα, ιδέες, προτάσεις, σύγχρονο προγραμματικό λόγο και αυθεντική σχέση με τους πολίτες, θα αγωνισθεί για την αναβάθμιση της πόλης μας, της Μεταμόρφωσης.
Παρακαλούμε όπως προβείτε στις προβλεπόμενες ενέργειες, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών (Ν.3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 73 του Ν.4555/18).

Η δήλωση αυτή να αναγνωσθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και να κατατεθεί στα πρακτικά.
Μεταμόρφωση 28 Ιανουαρίου 2022

Με τιμή
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Φώτης Παπαδόπουλος
Νικολέττα Πατέλη
Θοδωρής Σφυρής.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ