Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Στο πλευρό των συμβασιούχων και ο Δήμος Γλύφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας εξέδωσε ψήφισμα για τους εργαζόμενους στα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ, στο οποίο μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Ο Δήμος Γλυφάδας έχει στελεχωθεί το τελευταίο διάστημα με εργαζόμενους μέσω του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ. Η ένταξη και ενσωμάτωσή τους στις υπηρεσίες του Δήμου έγινε με τρόπο άμεσο και ομαλό και η εργασία τους είναι ουσιαστική και πολύτιμη για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και κατά συνέπεια της πόλης μας. (…).
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε την κυβέρνηση να σταθμίσει σωστά τις ανάγκες των δήμων και να πάρει άμεσα τις αποφάσεις που χρειάζεται.
Την καλούμε χωρίς άλλη καθυστέρηση να παρατείνει τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και να δώσει έτσι στους συμβασιούχους την απαραίτητη «ανάσα» για να συνεχίσουν τη δουλειά τους και στο Δήμο μας να συνεχίσει το έργο του.
Παράλληλα, ζητούμε την κατάργηση των νόμων που απαγορεύουν τις προσλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι αδήριτη η ανάγκη για μόνιμο προσωπικό, που θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Καταδικάζουμε τη μείωση των πόρων στην και ζητούμε την αποκατάσταση των αδικιών σε σχέση με τους παρακρατηθέντες πόρους από τους ΚΑΠ.»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ