Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Σε δημόσια διαβούλευση τα κυκλοφοριακά

Δημοσιεύθηκε

στις


Η διευθέτηση των προβλημάτων που αφορούν στο κυκλοφοριακό κομμάτι της πόλης είναι το αντικείμενο της δημόσιας διαβούλευσης του Δήμου Πετρούπολης. Σε αυτό το πλαίσιο ο  Δήμαρχος Πετρούπολης, κ. Βαγγέλης Σίμος καλεί τους κατοίκους και φορείς της πόλης να εκθέσουν τις σκέψεις, αλλά και τις αντιρρήσεις τους για τις υπάρχουσες τακτικές και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που σχετίζονται με την  κυκλοφοριακή συμφόρηση, την παράνομη στάθμευση, την μη τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας κ.ά.

Όλες οι προτάσεις των πολιτών θα εξεταστούν από επιστημονική ομάδα  συγκοινωνιολόγων και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πετρούπολης και, όσες από αυτές κριθούν υλοποιήσιμες, θα προωθηθούν από την Δημοτική Αρχή στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, προκειμένου να γίνει η επικαιροποίηση και κατ΄ επέκταση υλοποίηση και εφαρμογή της συγκοινωνιακής μελέτης.

Για την έγγραφη κατάθεση των προτάσεων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στο γραφείο Δημάρχου Πετρούπολης (Κ. Βάρναλη 76-78, 2ος όροφος,  στην κα Ρεπούλιου Σπυριδούλα) ή να τις αποστέλλουν ηλεκτρονικά στα e-mail: [email protected]  και [email protected] από τις 2 Μαρτίου έως και 27 Μαρτίου.  Ώρες προσέλευσης ενδιαφερομένων: καθημερινά, 9:00 με 2:00 μ.μ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ