Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Πρόταση για κοινή δράση Δημάρχων ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Δημοτική Παράταξη Χαϊδαρίου «Πολίτες σε δράση» που ηγείται ο κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος, κατέθεσε κείμενο – πρόταση για κοινή δράση των Δημάρχων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου στα κυκλοφοριακά θέματα.
Το κείμενο που προτείνει έχει ως εξής: «Κύριοι, οι κάτοικοι που ζούνε στη περιοχή Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, από τα όρια της Στρ. Καραϊσκάκη προς τη περιοχή Λιούμη, πριν λειτουργήσει η στάση Μετρό της Αγ. Μαρίνας, εξυπηρετούνταν προς την Αθήνα και το κέντρο του Αιγάλεω με το 812 Χαϊδάρι Αθήνα.
Ξαφνικά σταμάτησε η γραμμή 812 και δημιουργήθηκε η γραμμή 811 που έφτανε μέχρι το σταθμό Αιγάλεω. Η διαδρομή αυτή άλλαξε δρομολόγιο,με την λειτουργία του σταθμού Μετρό Αγ. Μαρίνας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην έχουν επαφή με το κέντρο της πόλης, είναι απομονωμένοι από το εμπορικό κέντρο, δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ (π.χ.η ΔΕΗ δεν έχει άλλο κατάστημα, Δ.Ο.Υ και άλλες Υπηρεσίες εξυπηρέτησης των δημοτών).
Επίσης λειτουργούσε η γραμμή 803 που συνέδεε τους κατοίκους των περιοχών αυτών με το Πειραιά, μέσω της οδού Θηβών οι δημότες είχαν επαφή με το 3ο Νεκροταφείο και με το Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.
Σας επισημαίνουμε ότι με την αλλαγή των δρομολογίων ένα κομμάτι των κατοίκων της συνοικίας Λιούμη, δεν μπορεί να συνδεθεί και με το εμπορικό κέντρο του Χαϊδαρίου ευρισκόμενο σε απομόνωση λόγω του ότι δεν υπάρχει συγκοινωνία ανόδου.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ.
Ο ΟΑΣΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ