Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Πρόταση για αναχρηματοδότηση δανείων

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 17:15 στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Σ. Καραγιώργη και Μ. Αντύπα) με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1.6η  Αναμόρφωση Προϋπολογισμού  Δήμου Ηρακλείου Αττικής. οικονομικού έτους 2015 .

2. Παραχώρηση χρήσης Δημοτικού ακινήτου  επί των οδών Τζαβέλλα και Ζαϊμη στο ΟΤ 437β. (ΕΙΣΗΓ: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ- Αντ/χος κ. ΖΟΎΡΟΥ)

3.Εγκριση σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Κοιμητηρίου και παραπομπή της εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

4.Εγκριση συνομολόγησης δανείου με το Τ.Π.Δ με αποκλειστικό σκοπό την αναχρηματοδότηση ήδη συναφθέντων δανείων μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και του Τ.Π.Δ.

5.Σύναψη ατομικών συμβάσεων μίσθωσης έργου για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας με φυσικά πρόσωπα των οποίων πρόσφατα έληξε η σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σύμφωνα με το αρ. 49 του Ν. 4325/2015». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: KOΡΔΟΝΟΥΡΗ)

6.Εξουσιοδότηση υπαλλήλων Ταμειακής Υπηρεσίας από το Δ.Σ. ώστε να διενεργούν τραπεζικές και ηλεκτρονικές συναλλαγές (internet banking) από τους λογαριασμούς του Δήμου που τηρεί σε Τραπεζικά Πιστωτικά Ιδρύματα καθώς επίσης να υπογράφουν τις επιταγές που εκδίδονται από τους λογαριασμούς των  Πιστωτικών Ιδρυμάτων. (ΕΙΣΗΓ: ΠΕΤΣΑΣ)

7.Αύξηση επιχορήγησης προς το Νομικό Πρόσωπο «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας Ηρακλείου Αττικής», προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες μισθοδοσίας προσωπικού και λειτουργικές δαπάνες των τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και των ΚΑΠΗ» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΚΑΤΣΕΛΑΚΗ)

8.Συμπλήρωση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (180/26-6-2013,  207/12-9-2014 & 92/29-04-2015) όσον αφορά το έργο με τίτλο: «Ανάπτυξη Συστήματος για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Προδιαλεγμένων Βιοαποβλήτων Δήμου Ηρακλείου Αττικής»

9.Συμπλήρωση της με αρ. 74/15-4-2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης διενέργειας προμηθειών/υπηρεσιών και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής τους.

10.Έγκριση της εγγραφής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ως συνδρομητής στην Δήμος Net.
 
11.Λήψη απόφασης για την ασφάλιση του νέου οχήματος πλυντηρίου κάδων ποσού 150,00 ευρώ.

12.Παράταση του Προγράμματος Κουζίνα για όλους. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ)

13.Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρηματικών ποσών (υπόθεση της εταιρείας « ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ »)
 
14.Έγκριση Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και  Κοινωνικής Μέριμνας Ηρακλείου Αττικής  για το έτος 2014.

15.Σύνταξη συμπληρωματικής πράξης  αποδοχής κληρονομιάς Κωνσταντίνου Δανιγγέλη του Θεμιστοκλή».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ