Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Προϋπολογισμοί και δημοτικά τέλη στο μενού

Δημοσιεύθηκε

στις


Δύο συνεδριάσεις θα κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημάρχείου της πόλης (Αγίου Γεωργίου 40). Στην πρώτη, που ξεκινάει στις 7 μ.μ. θα τεθούν προς συζήτηση και ψήφιση οι Προϋπολογισμοί των Νομικών Προσώπων του Δήμου ως εξής:
1. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 25/2014 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία, «ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.)»  Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορά, στην ψήφιση του προϋπολογισμού του εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2015. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
2. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 72/2014 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία, «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Ο.Π.Α.Ν.)»  Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορά, στην ψήφιση του προϋπολογισμού του εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2015.(Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
3. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 110/2014 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία, «ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ.)»  Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορά, στην έγκριση του σχεδίου του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2015. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)

H δεύτερη συνεδρίαση στις 20.30 περιλαμβάνει τακτικά θέματα μεταξύ των οποίων όλα τα δημοτικά τέλη:
1. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. Αυτοκινήτου στην οδό Αγ. Λαύρας 35.
2. Τριμηνιαία Έκθεση Αποτελεσμάτων Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων Γ’ Τριμήνου, έτους 2014. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
3. Πρόταση κατάρτισης Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων έργων οικ. έτους 2015.  (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
4. Ανατροπή της 350/12-2-2014 απόφασης ανάληψης υποχρέωσης που αφορά στον Κ.Α.15.6473.0003 με τίτλο «Έξοδα Οργάνωσης Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου». (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
5. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 122/2014 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία, «ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ.)» Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορά, στην ένταξη – συμμετοχή στο πρόγραμμα « Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας». (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
6. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για εκδηλώσεις των Κ.Α.Π.Η. για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, έτους 2014. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
7. Επιστροφή χρημάτων (37818/23-10-2014). (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
8. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αναπλάσεις Αθλητικών εγκαταστάσεων (Ανακατασκευή χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου δημοτικού σταδίου και γηπέδων 5*5). (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
9. Υποβολή γνωμοδότησης της Επιτροπής Διαγωνισμού & Αξιολόγησης του Δημόσιου  Διεθνούς Διαγωνισμού προμήθειας Υγρών Καυσίμων Κίνησης & θέρμανσης, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου και των εποπτευόμενων νομικών προσώπων του, ετών 2014-2015 που προκηρύχθηκε με την με αριθμ. πρωτ.30397/26-8-2014 και διεξήχθη την Παρασκευή στις 24/10/2014 και ώρα 10:30π.μ. , με την οποία εισηγείται την συνέχιση του εν λόγω διαγωνισμού ως προς τα τμήματα Β, Γ και Δ της παραπάνω διακήρυξης για τα οποία ο διαγωνισμός απέτυχε. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
10. 7η αναμόρφωση του Δημοτικού προϋπολογισμού οικ. Έτους 2014. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
11. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του ύψους των τελών που επιβάλλονται για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
12. Καθορισμός τελών διαφήμισης για το έτος 2015. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
13. Καθορισμό καταβολής τέλους για την χρήση του χώρου που καταλαμβάνει το κουβούκλιο του περιπτέρου για το έτος 2015. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
14. Εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας σχετικά με τον καθορισμό του συντελεστή του Ενιαίου Ανταποδοτικού Τέλους Καθαριότητας και Φωτισμού. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
15. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής για την λήψη απόφασης αναφορικά με την υποβολή εισήγησης προς το δημοτικό συμβούλιο για τον καθορισμό του Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.). (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)
16. Αίτηση καθορισμού οριστικής τιμής μονάδας αποζημιώσεως ρυμοτομουμένης εξετάσεως ιδιοκτησίας Παρασκευά Λιάρτη και Δούκα Καλλονιάτη στο Εφετείο Αθηνών. (Για την εισήγηση πατήστε εδώ)

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ