Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Προς έγκριση τα Προγράμματα Δράσης των Νομικών Προσώπων

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 34η για το τρέχον έτος συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, και ώρα 19.30,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Αγ. Γεωργίου 40).
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. Αυτοκινήτου στην οδό Κοραή 10.

2. Ανανέωση ανεμπόδιστης εισόδου στην οδό Σάρδεων 15.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί των οδών Νίγδης 10 και Πόντου.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί της οδού Αριστοτέλους 27.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη δένδρου επί της οδού Πανδοσίας 121.
 
7. Έγκριση εκδηλώσεων και ψήφιση πίστωσης για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

8. Έγκριση παραχώρησης πλατείας Μικρασιατών στα πλαίσια διοργάνωσης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από την εταιρεία Public events.

9. Σύναψη νέας Προγραμματικής Σύναψης μεταξύ Δήμου Νέας Ιωνίας και Ο.Σ.Υ. Α.Ε.

10. Προτάσεις σχετικά με τις μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2014-2015.

11. Κλήρωση και ορισμός Δημοτικών Συμβούλων της επιτροπής διαγωνισμών, που θα διεξαχθούν βάσει του Π.Δ. 28/80.

12. Κλήρωση και ορισμός Δημοτικών Συμβούλων της επιτροπής δημοπρασιών κατόπιν κληρώσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/1981.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί σχεδίου ψηφίσματος για την ελεύθερη και χωρίς λογοκρισία μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την άσκηση αγωγής κατά του δημοσιογράφου Τάσου Τατάρογλου).

14. Συμπλήρωση της υπ΄αριθμ.252/2-9-2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στην έγκριση για εξαίρεση από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας , την απασχόληση κατά τις Κυριακές και τις Αργίες και καθιέρωση ωραρίου κατά τις νυχτερινές ώρες για μέρος του προσωπικού της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής για τις ανάγκες της λειτουργίας της Δημοτικής Κατασκήνωσης (Αλεποχώρι) για το έτος 2013 και συγκεκριμένα από Μάιο έως και Αύγουστο.

15. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 37/2013 πράξη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιάτικου Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) Δήμου Ν. Ιωνίας», που αφορά στην έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης, έτους 2014.

16. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 77/2013 πράξη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Ν. Ιωνίας», που αφορά στην έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2014.

17. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 134/2013 πράξη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.)», που αφορά στην έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2014.

18. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 94/2013 πράξη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.) Δήμου Ν. Ιωνίας» που αφορά στον οικονομικό απολογισμό οικονομικού έτους 2012.

19. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 125/2013 πράξη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας» (ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.) Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορά στον απολογισμό του  προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2012.

20. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 83/2013 πράξη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Ν. Ιωνίας», που αφορά στον απολογισμό οικονομικού έτους 2012.

21. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 82/2013 πράξη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Ν. Ιωνίας», που αφορά στον απολογισμό του ετήσιου Προγράμματος Δράσης οικ. έτους 2012.

22. Έγκριση άρσης από την κυκλοφορία και εκποίησης ενός (1) παλαιού φορτηγού οχήματος της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Μηχανολογικού.
   
23. Ανανέωση σύμβασης πληρωμής για τη δαπάνη διοδίων διέλευσης των οχημάτων του Δήμου από την Αττική οδό  για το έτος 2014.

24. Διαγραφή ποσών από Χρηματικούς Καταλόγους.

25. Επιστροφή χρημάτων από συμμετοχή κατασκηνωτή (Τ. Κορφιάτης).

26. Επιστροφή χρημάτων από συμμετοχή κατασκηνωτή (Ε. Δεληνικόλης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ