Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

“Πρέπει να συμπαρασταθούμε στους δημάρχους”

Δημοσιεύθηκε

στις


Η δημοτική παράταξη “Συμμαχία Πολιτών” τονίζει πως η πρότασή της για την στήριξη των δημάρχων που διώκονται αυτό τον καιρό επειδή αρνούνται να προχωρήσουν σε επανέλεγχο των συμβάσεων υπαλλήλων που είχαν προσληφθεί νόμιμα πριν από χρόνια πέρασε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Λυκόβρυσης Πεύκης, το οποίο εξέδωσε και ψήφισμα.
Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης  φέρνοντας το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε ότι οι διώξεις δεν έχουν καμιά σχέση με πλαστά πιστοποιητικά και πτυχία, τα οποία εδώ και καιρό ελέγχουν όλοι οι δήμοι της χώρας. Επίσης δεν έχουν σχέση με συγκάλυψη παράνομων ενεργειών. Οι δήμαρχοι αρνούνται να προχωρήσουν σήμερα σε επανέλεγχο των συμβάσεων των υπαλλήλων  με διαφορετικά κριτήρια από εκείνα βάση των οποίων είχαν προσληφθεί ΝΟΜΙΜΩΣ πριν από δέκα περίπου χρόνια.
«Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση να συμπαρασταθούμε στους αυτοδιοικητικούς αυτούς τους οποίους κάποιοι επέλεξαν ως θύματα αυτή την περίοδο. Δεν είναι δυνατόν να παίζονται τέτοια μικροπολιτικά παιγνίδια σε βάρος των εργαζομένων στους δήμους επειδή δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί που έχουν υποσχεθεί στην τρόικα» τόνισε ο κ.Θεοδωρακόπουλος.
Από την πλευρά της παρλάταξης πάντως εκφράζετι η απορία “που ο δήμος στην ενημέρωση που έκανε δεν ανέφερε τίποτα για την πρόταση που κατέθεσε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”. “Να θεωρήσουμε ότι έγινε από αβλεψία;”είναι το ερώτημα.

Διαβάστε και το ψήφισμα εδώ

«Οι διώξεις των Δημάρχων ευτελίζουν την Αυτοδιοίκηση»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ