Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Πολιτική κόντρα χωρίς όρια

Δημοσιεύθηκε

στις


Το μένος που υπάρχει ανάμεσα στην παράταξη «Ενωμένη Πόλη» που διοικεί το δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και την «Δημοτική Συνεργασία» που διοικούσε το δήμο και τώρα βρίσκεται στα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας δεν το έχουμε παρατηρήσει σε άλλο Δήμο.
Οι αντιπαραθέσεις τόσο του νυν Δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου με τον πρώην δήμαρχο, κ. Χρήστο Κορτζίδη όσο και δημοτικών συμβούλων των δύο Συνδυασμών ξεπερνάνε τα όρια της αντιπαράθεσης που συναντάμε στα δημοτικά πράγματα.
Κάναμε αυτόν τον πρόλογο – σχόλιο για να παρουσιάσουμε τη νέα κόντρα και συγκεκριμένα την ανακοίνωση της «Δημοτικής Συνεργασίας» που καταγγέλλει «ανήθικη επίθεση σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της παράταξής Βασίλη Μπούκα, από το Γιάννη Κωνσταντάτο και την Ενωμένη Πόλη» και συμπληρώνει: «Ο Γιάννης Κωνσταντάτος κατηγόρησε τον Βασίλη Μπούκα και την παράταξή μας ότι υπονόμευσε την Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων λέγοντας σε εκπαιδευτικούς ότι δεν αξίζει να την επισκεφθούν.  Υποτίθεται ότι ο Βασίλης Μπούκας «διέπραξε το αδίκημα» ενώπιον εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης.  Επομένως οι εκπαιδευτικοί μπορούν να βεβαιώσουν αν συνέβη κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της αντιπροσωπείας μας στο σχολείο τους, όπου μιλήσαμε με τους ίδιους και με τον διευθυντή τους.   
Η Ενωμένη Πόλη όμως «κατέβασε» τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Γιατί; Μήπως γιατί κατάλαβε ότι μία συκοφαντία δεν πρέπει να μπορεί να ελεγχθεί;  
Πρώτη φορά στον δήμο μας πέφτουμε τόσο χαμηλά στα πολιτικά ήθη. Παραδίνουμε στην κρίση των συμπολιτών μας τα γεγονότα και τους καλούμε να προβληματιστούν. Η ανοχή μας σε φασίζουσες συμπεριφορές πρέπει να είναι μηδενική.»

Διαβάστε επίσης:

Σκληρό‭ ‬ροκ‭ ‬μεταξύ‭ ‬Κωνσταντάτου‭ ‬και‭ ‬Κορτζίδη

Κόντρα Κωνσταντάτου-Κορτζίδη (και) για‭ ‬τους‭ ‬μετανάστες‭

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο Κορτζίδη-Κωνσταντάτου

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ