Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ποιος αποχώρησε από τη Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις


Γεγονός είναι η πρώτη ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Πιο συγκεκριμένα, την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη της διοίκησης “Δύναμη Πολιτών” νκαι παράλληλα την παραίτησή της από την Κοινωφελή Επιχείρηση, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η κα Αντωνία Αναγνώστου – Καρκάνη. Η κα Αναγνώστου – Καρκάνη, επιρρίπτει ευθύνες στην παράταξη για την στάση της που κράτησε στο πρόσφατο δημοψήφισμα.

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης
Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής της από την «Δύναμη Πολιτών» η κα Αναγνώστου – Καρκάνη αναφέρει: «Κύριοι, με την δήλωσή μου αυτή, θέλω να σας γνωστοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική ομάδα της Δύναμης Πολιτών, στην οποία μετείχα ως συνεργαζόμενη, λόγω της αντίθεσής μου με την εν γένει λειτουργία της παράταξης και τον τρόπο αντιμετώπισης της διαφορετικής άποψης, καθώς και της διαφωνίας μου με τον Αρη Βασιλόπουλο σχετικά με την διχαστική στάση που ετήρησε στο πρόσφατο δημοψήφισμα που πολλοί θέλουν τώρα να ξεχάσουν.
Του συνέστησα εγκαίρως να ενεργεί ως Δήμαρχος όλων των πολιτών και όχι ως τοπικός κυβερνητικός παράγοντας , κάτι που αγνόησε εκδηλώνοντας δογματισμό της πολιτικής του παιδείας και την μέθη της εξουσίας.
Με αυτήν την Δημοτική Αρχή που δεν αντέχει τις άλλες απόψεις αδυνατώ να συνεχίσω να συμπορεύομαι. Μια αριστερά που λύνει προβλήματα με πολιτικό bullyng δεν έχει μέλλον.»

Δήλωση παραίτησης
Στην λιτή δήλωση παραίτησης από την Κοινωφελή τονίζει: «Κύριοι, με την δήλωσή μου αυτή, θέλω να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από την Προεδρεία του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ» λόγω φόρου εργασίας.»

Διαβάστε και την απάντηση της Δημοτικής Αρχής εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ