Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ποιοι είναι οι Πρόεδροι Νομικών Προσώπων στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου ορίστηκαν τα μέλη, των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών του Δήμου Κηφισιάς. Ειδικότερα στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου:
– Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου  του Δήμου Κηφισιάς  με την επωνυμία: «ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κομιανός και αντιπρόεδρος η κ. Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου

– Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» ορίστηκε ο κ. Σταύρος Ζαπάντης και αντιπρόεδρος ο κ. Αχιλλέας Κουρέπης, με αρμοδιότητα στον τομέα του Αθλητισμού.

– Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» ορίστηκε ο κ. Απόστολος Κασιούρας και αντιπρόεδρος κ. Χριστίνα-Μαρία Τσιάμα.

– Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία  «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ» ορίστηκε η κ. Ευτυχία (Έφη) Κούτση. Αντιπρόεδρος η κ. Ίρις Τζαχίλη.
 
– Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ορίστηκε  η κ. Κατερίνα Καραλή.  

– Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Σχολική – Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Α/βάθμιας Εκπ/σης – ορίστηκε ο κ. Νικήτας Κόκκαλης.

– Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου. με την επωνυμία «Σχολική  Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Β/βάθμιας Εκπ/σης ορίστηκε η κ. Δήμητρα Αγαπάκη.

Επιτροπές
Αναφορικά με τις επιτροπές βάσει και της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου:
– Πρόεδρος  της προαιρετικής Επιτροπής  Θεσμών και Διαδικασιών του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε ο κ. Μαρίνος Παπαδόπουλος.
– Πρόεδρος  της προαιρετικής Επιτροπής Πολεοδομικών και Τεχνικών Θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε η κ. Κυριακή – Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο.
– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε η κ. Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου.
– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Νεολαίας  του Δημοτικού Συμβουλίου  ορίσθηκε η κ. Ευγενία Παπαδήμα.
– Πρόεδρος της  προαιρετικής Επιτροπής  Επιχειρηματικότητας του Δημοτικού Συμβουλίου  ορίσθηκε η κ. Ευτυχία (Έφη) Κούτση.
– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής  Ασφάλειας – Πυροπροστασίας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε ο κ. Μάρκος Μάστρακας.
– Πρόεδρος  της προαιρετικής Επιτροπής  Ζωοφιλίας του Δημοτικού Συμβουλίου  ορίσθηκε η κ. Τερέζα Χλωρακιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ