Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Παραίτηση-σοκ του Γιάννη Κολμανιώτη

Δημοσιεύθηκε

στις


Tην απόσυρσή του από την πολιτική ζωή της Νέας Ιωνίας και την παραίτηση του από τα πόστα που κατέχει στο Δήμο ανακοίνωσε πριν από λίγο με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιάννης Κολμανιώτης. Ο κ. Κολμανιώτης είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ενώ είναι μέσα και στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” που εξελέγησαν στις εκλογές του Μαίου
H δήλωση του κ. Κολμανιώτη έχει ως εξής:
“Φτάσαμε λοιπόν στο τέρμα .
Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς και καθημερινής ενασχόλησης με τα κοινά της Ν.Ιωνίας και μάλιστα τα τρία τελευταία χρόνια σαν αντιδήμαρχος , αποφάσισα οτι ήρθε η ώρα της αποσυρσής μου .
Την Παρασκευή υπέβαλα την παραίτηση μου. Ξαναγυρίζω στους φίλους μου , στην δουλειά μου στις καθημερινές συνήθειες που τόσο μου έλειψαν.”

Και μπορεί στην παραπάνω δήλωση να μην δηλώνονται οι λόγοι αυτής της απόφασης αλλά εμείς θυμίζουμε τις φημες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα περί τριβών στη σχέση του κ. Κολμανιώτη με την ηγετική ομάδα του Δήμου αλλά και διχασμού μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ποιος θα ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Μαίου.
Ο ίδιος ο κ. Κολμανιώτης είχε διαψεύσει σχετικά δημοσίευματα. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως μόλις μια εβδομάδα μετά τη νίκη της “Ενότητας” ένας από τους πιο βασικούς συντελεστές της αποχωρεί. Ετσι από την τριανδρία που σχημάτισε το συνδυασμό το καλοκαίρι του 2010 μόνο ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης απέμεινε πολιτικά ενεργός (καθώς αποχώρησαν οι κ.κ. Μπουρδούκος και  Κολμανιώτης).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ